HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Συντονισμός υπηρεσιών για την ομαλή λειτουργία της πασχαλινής αγοράς

Ο προγραμματισμός των ελέγχων ενόψει των εορτών του Πάσχα και η συμμετοχή των υπηρεσιών της Περιφέρειας σε αυτούς αποτέλεσαν το αντικείμενο...

Ο προγραμματισμός των ελέγχων ενόψει των εορτών του Πάσχα και η συμμετοχή των υπηρεσιών της Περιφέρειας σε αυτούς αποτέλεσαν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που είχε σήμερα Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, στην Πάτρα  ο  Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θόδωρος Βασιλόπουλος  με τον νέο Δ/ντη της Περιφερειακής Δ/νσης Δυτικής Ελλάδας του ΕΦΕΤ Δημήτρη Τσιμπούκη, καθώς επίσης την συμμετοχή τηςΔ/ντριας  Κτηνιατρικής ΠΔΕ  Χαρίκλειας Οικονόμου και του προϊσταμένου Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας Κων/νου Μήλιου.

Κατά τη συζήτηση επιβεβαιώθηκε το άριστο κλίμα συνεργασίας μεταξύ των Υπηρεσιών της Περιφέρειας και του ΕΦΕΤ επί τη βάση και του πρωτοκόλλου συνεργασίας που υπογράφηκε πρόσφατα με γνώμονα τον όσο το δυνατό καλύτερο συντονισμό των ελέγχων για την ασφάλεια των τροφίμων, αλλά και την αντιμετώπιση φαινομένων παραπλάνησης του καταναλωτή. 

«Καλωσορίζουμε τον νέο Δ/ντη του ΕΦΕΤ και του ευχόμαστε  κάθε επιτυχία στο έργο του» τόνισε  ο κ. Βασιλόπουλος κατά την διάρκεια της συνάντησης και πρόσθεσε:  «Είμαστε σίγουροι ότι η καλή συνεργασία μεταξύ των Υπηρεσιών μας θα συνεχιστεί προς όφελος των καταναλωτών. Ιδιαίτερα για τους ελέγχους εν όψει των εορτών του Πάσχα, θα ελεγχθεί όλο το εύρος της εφοδιαστικής αλυσίδας, με ισχυρή παρουσία των ελεγκτικών Υπηρεσιών σε όλη την Περιφέρεια που θα διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία της αγοράς και την προστασία του καταναλωτή»  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.