HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Θεμιστοκλής - Ανδρέας Μπάκας επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας μετέβη στα Καλάβρυτα, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Μαρτυρικής...

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας μετέβη στα Καλάβρυτα, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Μαρτυρικής Πόλης Θανάση Παπαδόπουλο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα του Δήμου Καλαβρύτων.
Πρωταρχικό ζητούμενο για τα Καλάβρυτα παραμένουν η αναβάθμιση του οδικού δικτύου, θέμα που έχει αναδείξει έντονα ο υποψήφιος βουλευτής. Παράλληλα, ζητούμενο παραμένει και η σύνδεση τους σε υψηλές ταχύτητες ίντερνετ και στο τηλεοπτικό σήμα. Αν και συγκαταλέγονται στους δημοφιλείς, χειμερινούς, τουριστικούς προορισμούς, με πόλο έλξης το Χιονοδρομικό Κέντρο τους, το οξύμωρο είναι ότι τα Καλάβρυτα δεν έχουν ικανοποιητική πρόσβαση στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση, γεγονός που συνιστά σοβαρό μειονέκτημα τόσο για τους κατοίκους τους όσο και για τους επισκέπτες τους.
Από την πλευρά του, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας επεσήμανε στον Θανάση Παπαδόπουλο ότι κατανοεί απόλυτα και συμμερίζεται τα αιτήματα των Καλαβρύτων, επισημαίνοντας ότι θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του στην ικανοποίηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.