HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ν.Δ.: Γιατί αναβλήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα

Η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα αναβάλλεται, καθώς-σύμφωνα με αν...

Η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα αναβάλλεται, καθώς-σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΕΠ υπήρχαν «προγραμματισμένες από την περασμένη εβδομάδα ανυπέρβλητες υποχρεώσεις ορισμένων εκ των υποψηφίων».
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη», οι λόγοι της αναβολής είναι εντελώς διαφορετικοί και αφορούν τις ενστάσεις που έχουν δημιουργηθεί για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου και αποκλεισμούς που έγιναν, στο παρά ‘5 και ενώ στελέχη του κόμματος φέρονται να είχαν ειδοποιηθεί από την Πειραιώς να στείλουν τα απαιτούμενα έγγραφα και να ξεκινήσουν την προεκλογική τους εκστρατεία.
Οι ενστάσεις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέρχονται κυρίως από την Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα, καθώς θεωρούνταν δεδομένες οι υποψηφιότητες της λογοθεραπεύτριας, Κατερίνας Καραφωτιά, συζύγου του δημοτικού συμβούλου – πρώην αντιδημάρχου Αιγιάλειας Βασίλη Θ. Χριστόπουλου και κόρης του τ. δημάρχου Αιγίου Αποστόλη Καραφωτιά, αλλά και του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων, Νίκου Τσάμη.
Tο κλίμα που έχει δημιουργηθεί έχει μεταφερθεί και στην Πειραιώς, όπου φέρονται να επικρατούν «δεύτερες σκέψεις» για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου, παρά το γεγονός ότι έχει ανακοινωθεί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές, οι οποίες θα ανακοινωθούν σήμερα ή αύριο.
Σε κάθε περίπτωση, οι «κινήσεις» που γίνονται την ύστατη ώρα, έχουν προκαλέσει πικρία στη βάση της φιλελεύθερης παράταξης, ενώ οι περαιτέρω καθυστερήσεις για τους νέους (κυρίως) υποψηφίους, περιορίζουν ασφυκτικά τα χρονικά περιθώρια που έχουν για να κάνουν την προεκλογική τους εκστρατεία και να πολλαπλασιάσουν την αναγνωρισιμότητά τους, στο «κομματικό ακροατήριο», όπως (άλλωστε) υπαγορεύει η κοινή κομματική λογική.
Ακόμη οι καθυστερήσεις αυτές, εκτός από την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου, στερούν από την κομματική οργάνωση της Αχαΐας (ΔΕΕΠ) τη δυνατότητα να προγραμματίσει εκδηλώσεις, τόσο για τα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων σε Πάτρα και άλλες πόλεις, όσο και για τον προγραμματισμό περιοδειών σε συνοικίες και κοινότητες, τη στιγμή που άλλα κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. που έχουν ανακοινώσει έγκαιρα τους υποψηφίους τους, «οργώνουν» κυριολεκτικά την Αχαΐα.
πηγή: Εφημερίδα "Γνώμη"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.