HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Κώστας Μάρκου σε εκδήλωση αφιερωμένη στους ήρωες της Πρώτης Γραμμής

Σε εκδήλωση αφιερωμένη στους ήρωες της Πρώτης Γραμμής και την Εκπαίδευση Πρώτων βοηθειών βρέθηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Αχαΐας, Κώστας ...

Σε εκδήλωση αφιερωμένη στους ήρωες της Πρώτης Γραμμής και την Εκπαίδευση Πρώτων βοηθειών βρέθηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Αχαΐας, Κώστας Μάρκου στο ενδιάμεσο των περιοδειών και των εκδηλώσεων για την κοινοποίηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ στους πολίτες. Ο κ. Μάρκου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος κατά τη παρουσία του στην εκδήλωση, ενώ εξέφρασε κατά τον χαιρετισμό του την ευγνωμοσύνη του για τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση που έδειξε το σώμα της Πυροσβεστικής, όταν πριν από δύο εβδομάδες έσωσε την οικία του από την ολική καταστροφή λόγω πυρκαγιάς. Η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προς την πολιτική προστασία εξάλλου, συνέχεται άρρηκτα με την γενικότερη θέση του για την ενίσχυση του δημόσιου τομέα και την επίμονη προσπάθεια για ένα όλο και ισχυρότερο κοινωνικό κράτος δικαίου, που θα ικανοποιεί το αίσθημα ασφάλειας που πρέπει να νιώθουν οι πολίτες καθημερινά. Είναι αυτό το αίσθημα ασφάλειας, που δεν κατοχυρώνεται με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα στις μεγάλες διαδηλώσεις ή στις συγκεντρώσεις στις πλατείες που γνωρίσαμε τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά με την μεθοδευμένη πολιτική παρέμβαση στα κρίσιμα ζητήματα που γεννούν κινδύνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.