HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Σπηλιόπουλος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, σ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Ερμού το βράδυ της Δευτέρας.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρώην Υπουργός και Ευρωπαίος Επίτροπος, υποψήφιος βουλευτής Ηλείας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ προηγήθηκε αγιασμός.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε κι ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Νέας Δημοκρατίας Νίκος Σπηλιόπουλος.
Σε δήλωσή του ανέφερε τα ακόλουθα:
"Υπάρχουν άνθρωποι στην ζωή του καθένος μας όπου μια σύμπτωση μας έφερε κοντά…. επιβεβαιώνοντας την λαϊκή ρήση, σύμφωνα με την οποία, τίποτα σε τούτη την ζωή δεν γίνεται χωρίς λόγο…τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Μένω έκπληκτος βλέποντας τους να είναι ανιδιοτελείς ζεστοί, δοτικοί και και να σου ανοίγουν την αγκαλιά τους αυθόρμητα. Σας ευχαριστώ θερμά όλους, για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που ένιωσα απόψε και θα παραμείνουν χαραγμένες στο καλύτερο μέρος της σκέψης και της καρδιάς μου."
Ο Νίκος Σπηλιόπουλος, καθημερινά έχει επαφές με τους πολίτες σε όλη την Αχαΐα, καταγράφει τα προβλήματα και τις ανάγκες τους, ενώ ενημερώνει για τις προτάσεις και το έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας δηλώντας: «Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας είναι μια ιδιαίτερη τιμή και ταυτόχρονα μια ιδιαίτερη πρόκληση για μένα, γιατί συνιστά την ανάληψη μιας νέας, μεγάλης ευθύνης, την οποία αναλαμβάνω να υπηρετήσω με αμετακίνητη πίστη στις αρχές και τις αξίες της μεγάλης μας παράταξης αλλά και με βαθιά την επίγνωσή της, απέναντι στον τόπο και την κοινωνία. Είναι συνειδητή επιλογή μου, να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις μου σε αυτές τις προσωπικές μου Θερμοπύλες . Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα θεσμικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και όλους εσάς για τα μηνύματα στήριξης και αισιοδοξίας που έλαβα από την πρώτη στιγμή, που μου δίνουν ώθηση για ένα δυναμικό ξεκίνημα και για μια ακόμα πιο δυναμική συνέχεια»



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.