Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος σε συναντήσεις με αποστράτους

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Ένωσης των Απόστρατων Πυροσβεστικού Σώματος Πελοποννήσου, Σ...

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Ένωσης των Απόστρατων Πυροσβεστικού Σώματος Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδος και Ιόνιων Νήσων Ανθυποπύραγο Ν. Λύρα, τον πρόεδρο του Σύνδεσμο Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και πρώην Χωροφυλακής Ν. Αχαϊας Ανθυποπύραγο Βοργιά Κωνσταντίνο και τον πρόεδρο του ΕΑΑΝ/Παραρτήματος Ν.Δ. Ελλάδος Ανχος ε.α. Μποϊλε Δημήτρη και συζήτησαν για τα θέματα που τους απασχολούν. Επικεντρώθηκαν κυρίως στο αίτημα τους για την παραχώρηση του πρώην 409 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου. Επισήμαναν δε ότι έχουν υποβληθεί και κατά το παρελθόν οι προτάσεις τους χωρίς ωστόσο να ληφθεί καμία απόφαση. Συναφώς αναφέρανε ότι η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το κτίριο είναι της εγκατάλειψης και λεηλασίας από τους κυνηγούς μετάλλου ενώ θα μπορούσε να επιτελεί πολύτιμο έργο.
Ο κ. Κατσικόπουλος άκουσε τα θέματα τους και δήλωσε τη στήριξη του στα δίκαια αιτήματα τους για να στραφεί η προσοχή της ΥΕΘΑ προς την περιοχή μας και να λάβει τη σωστή απόφαση προς αξιοποίηση του πρώην 409 ΓΣΝ, σύμφωνα με τις υποβαλλόμενες προτάσεις υπέρ των αναγκών των στελεχών του αποτυπώνοντας έτσι στην πράξη το σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει στα στελέχη του.
Οι προτάσεις συνοπτικά αναλύονται παρακάτω:
α. Διαγραφή κατ΄ αρχάς του ακινήτου από την λίστα των προς αξιοποίηση ακινήτων της ΥΠ.Α.Α.Π.ΕΔ.
β. Διερεύνηση άντλησης κονδυλίων, για μελέτη και ανακαίνιση, από το Ταμείο Ανάκαμψης.
γ. Επαναφορά της χρήσης του ακινήτου στην προτέραν κατάσταση δηλ. χρήση υπέρ των στελεχών (ε.ε και ε.α) του ΥΕΘΑ, Σ.Α, Π.Υ και Μον. Υπαλλήλων ΥΕΘΑ, για τις εξής χρήσεις:
(1). Δημιουργία Σταθμού Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης – Παροχή Πρώτων Βοηθειών – Εξωτερικά Ιατρεία
(2). Δημιουργία Στρατιωτικού Φαρμακείου.
(3). Μεταφορά Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Πατρών (ΛΑΦΠ)- Δημιουργία Ξενώνων
(4). Λειτουργία Στρατιωτικού Πρατηρίου
(5). Λειτουργία Στρατιωτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού/ παιδότοπου , εντός των εγκαταστάσεων , για τα παιδιά των στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.