HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Σε Καλάβρυτα, Δυτική Αχαΐα, Αιγιάλεια, Τριταία και φυσικά Πάτρα, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη...

Σε Καλάβρυτα, Δυτική Αχαΐα, Αιγιάλεια, Τριταία και φυσικά Πάτρα, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αχαΐα Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, μεταφέροντας παντού το μήνυμα ότι «Όλοι μαζί δίνουμε αγώνα ιερό και σκληρό σε όλη την Ελλάδα».
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 21 Απριλίου βρέθηκε στα Σαγαίικα για την θρησκευτική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, όπου είχε την ευκαιρία σε ένα εγκάρδιο «οικογενειακό» περιβάλλον να μιλήσει με τους συμπολίτες και συνδημότες του στη Μόβρη.
Το Σάββατο 22 Απριλίου «ανέβηκε» στα Καλάβρυτα όπου έτυχε θερμής υποδοχής και ξενάγησης στο νέο δημαρχείο του ιστορικού δήμου της Αχαΐας από τον δήμαρχο Θανάση Παπαδόπουλο, με τον οποίο είναι παλιοί γνώριμοι από τους κοινούς αγώνες ως δήμαρχοι της Αχαΐας, και συζήτησαν για τις ανάγκες και τις διεκδικήσεις του δήμου, κυρίως για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής και ειδικά του δρόμου για το Μέγα Σπήλαιο και Καλαβρύτων-Πάτρας. Στην περιοδεία του στους δρόμους των Καλαβρύτων αντάλλαξε ευχές λόγω του Πάσχα με τους πολίτες και άκουσε τα προβλήματά τους.
Την Κυριακή το πρωί βρέθηκε στα Μποντέικα, στο Λάππα, στο Λιμνοχώρι και το Φράγκα της Δυτικής Αχαΐας, που γιόρταζαν τον πολιούχο τους Άγιο Γεώργιο. Αργότερα είχε συνάντηση στην Πάτρα με ομάδα εργαζομένων του δήμου που σαν συμβασιούχοι παραμένουν για χρόνια σε ομηρία.
Το απόγευμα της Κυριακής επισκέφθηκε μαζί με συνυποψήφιους του περιοχή της Ακράτας και συγκεκριμένα τη Συλίβαινα Αιγιαλείας για την από κοινού επικοινωνία των θέσεων και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Τέλος, αργά το βράδυ γιόρτασε με τους ντόπιους στο πανηγύρι στον Γάλαρο στην περιοχή της Τριταίας του Δήμου Ερυμάνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.