Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: 2ος Αγώνας Δρόμου, Πεζοπορίας, παιδικός αγώνας «Κλεόμαντις ο Κλειτόριος»

Δευτέρα 17 Απριλίου, στην Κλειτορία: Τρέχουμε και περπατάμε, όχι μόνο για να αναδείξουμε νικητή, αλλά για να αποδείξουμε πως στον αγώνα της...

Δευτέρα 17 Απριλίου, στην Κλειτορία:
Τρέχουμε και περπατάμε, όχι μόνο για να αναδείξουμε νικητή, αλλά για να αποδείξουμε πως στον αγώνα της ζωής, νικητής είναι αυτός που δε φοβάται ανηφοριές και δύσβατα μονοπάτια!
Τρέχουμε και περπατάμε για να ξυπνήσουμε τον Αρχαίο Κλείτορα, το γίγαντα που έχουμε μέσα μας, το θεριό που δε λυγίζει, δε προσκυνά, δεν υποκύπτει!
Σε έναν αγώνα δρόμου, σε μια πεζοπορική διαδρομή συναντιόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Μη φοβάσαι ότι δε θα τα καταφέρεις! Αν οι ανάσες σου δεν αρκούν, πιάσε το χέρι του συναγωνιστή σου, του συνανθρώπου σου. Άκουσε τον περήφανο καλπασμό των αλόγων. Μη ντραπείς και μη σκεφτείς "δε θα τα καταφέρω".
Η ζωή, ο ευλογημένος τόπος μας χρειάζεται μικρούς, απλούς καθημερινούς ΗΡΩΕΣ.
Τρέξε και περπάτησε για τον Αρχαίο Κλείτορα!
Τρέξε και περπάτησε για την ιστορία μας!
Τρέξε και περπάτησε για την ζωή και το μέλλον!
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 2ο αγώνα Δρόμου-Πεζοπορίας «Κλεόμαντις ο Κλειτόριος» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Κλειτόρια 2023» τη Δευτέρα 17 Απριλίου 2023, στην Κλειτορία.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
1. Αγώνα δρόμου 9,2 χλμ. για ενήλικες και παιδιά από 12 ετών και άνω, από τον Αρχαίο Κλείτορα έως την Κλειτορία (ώρα έναρξης: 11:30 π.μ.) .
2. Πεζοπορία 4 χλμ. για παιδιά από 12 ετών και πάνω και ενήλικες, από τον Αρχαίο Κλείτορα έως την Κλειτορία (ώρα έναρξης: 10:30 π.μ.) .
3. Αγώνα δρόμου 1.000 μέτρων για παιδιά έως 11 ετών (ώρα έναρξης: 11:35 π.μ.)

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. (Απαιτείται ενυπόγραφη δήλωση εγγραφής, στη γραμματεία, στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη κάθε δραστηριότητας)
Η πεζοπορία θα γίνει παράπλευρα του ποταμού Κλείτορα, του Αγίου Γεωργίου, του Aρχαίου Κλείτορα και της Λαλέουσας πηγής, με θέα τις χιονισμένες κορυφές του νοτιοδυτικού Χελμού και της Αράχωβας, για να καταλήξει στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας.

Σημείο συγκέντρωσης: Κεντρική πλατεία Κλειτορίας.
Σας περιμένουμε όλους, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης και ηλικίας, γιατί αυτό που μετράει είναι η συμμετοχή!
Στόχος της εκδήλωσης είναι το να περπατήσουμε στα μονοπάτια των προγόνων μας μέσα από μία διαδρομή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους που θα «ξαναζωντανέψει» στις καρδιές μας τις μνήμες της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής του Αρχαίου Κλείτορα, καθώς και η επαφή των συμμετεχόντων με τη φύση και τον αθλητισμό.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν το ειδικό αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.
Θα βραβευτούν τιμητικά:
1. Αγώνας δρόμου 9,2 χλμ.: οι τρεις πρώτοι άνδρες, τρεις πρώτες γυναίκες και ο πρώτος άνδρας και πρώτη γυναίκα ηλικιακής 50+ καθώς και ο/η μεγαλύτερος/η σε ηλικία συμμετέχων /συμμετέχουσα, με το ειδικό μετάλλιο και το έπαθλο του αγώνα
" Κλεόμαντις ο Κλειτόριος "
2. Πεζοπορία 4 χλμ. Θα βραβευτούν τιμητικά, οι τρεις πρώτοι άνδρες, τρεις πρώτες γυναίκες και ο/η μεγαλύτερος/η σε ηλικία συμμετέχων/συμμετέχουσα, με το ειδικό μετάλλιο του " Κλεόμαντις ο Κλειτόριος"
3. Αγώνας δρόμου 1.000 μέτρων για παιδιά έως 11 ετών: Θα βραβευτούν τιμητικά, τα τρία πρώτα παιδιά, ανεξαρτήτως φύλλου, με το ειδικό μετάλλιο του αγώνα
" Κλεόμαντις ο Κλειτόριος"
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τηλέφωνα:
Βασιλική Παπουτσή 6976699892, Δημήτριος Ζουρνάς 6942058983.
Διοργάνωση:
ΓΕΛ Κλειτορίας
ΕΟΣ Κλειτορίας
Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειτορίας
Υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων
Συνεργαζόμενοι::
Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων «Ο Αρχαίος Κλείτωρ»
Σύλλογος των Απανταχού Καρνεσιωτών
Γυμνάσιο Κλειτορίας


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.