HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγωδία στην Κορίνθου - Πατρών: 27χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Τραγωδία σημειώθηκε στο Κιάτο Κορινθίας με τον χαμό ενός 27χρονου οδηγού μηχανής σε τροχαίο δυστύχημα. Το απόγευμα της Μ. Παρασκευής γύρω σ...

Τραγωδία σημειώθηκε στο Κιάτο Κορινθίας με τον χαμό ενός 27χρονου οδηγού μηχανής σε τροχαίο δυστύχημα. Το απόγευμα της Μ. Παρασκευής γύρω στις 19:30, ένας 27χρόνος από το Κιάτο Κορινθίας που κινείτο, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών και συγκεκριμένα στη Συκιά Ξυλοκάστρου, έχασε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον έλεγχο της μηχανής του σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η μηχανή με τον αναβάτη να εκτραπεί της πορείας της και ο οδηγός να συρθεί στο οδόστρωμα. 
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, όπου τον παρέλαβε βαριά τραυματισμένο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου. Εν συνεχεία, διακομίστηκε, με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, ο νεαρός κατέληξε λόγω των τραυμάτων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.