Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μητσοτάκης: Το κύμα της νίκης στις 21 Μαΐου θα φέρει μια δεύτερη εντολή στην προκοπή

«Τα Γιάννενα, η Ήπειρος, στέλνουν, σήμερα, το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε κάθε γωνιά της χώρας», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυρ...

«Τα Γιάννενα, η Ήπειρος, στέλνουν, σήμερα, το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε κάθε γωνιά της χώρας», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στα Ιωάννινα.
«Από εδώ, από αυτόν τον τόπο τον οποίον τόσο αγαπώ, από αυτόν τον τόπο με την τεράστια συμβολή στο χτίσιμο της σύγχρονης Ελλάδος, υψώνεται το κύμα της νίκης. Το κύμα που στις 21 Μαΐου θα φέρει μία νέα αυτοδύναμη κυβέρνηση για να πάμε την πατρίδα μας πιο ψηλά και πιο μακριά, για μία δεύτερη εντολή στην προκοπή, για να προχωρήσουμε, όπως λέει και το σύνθημά μας, σταθερά, τολμηρά, μόνο μπροστά», πρόσθεσε.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όσα κατάφερε να ξεπεράσει ο ελληνικός λαός στη διάρκεια της τετραετίας, σε δοκιμασίες και οδυνηρές στιγμές αλλά και στο γεγονός ότι «η πολιτεία, το κράτος, η κυβέρνηση στάθηκε δίπλα στους δοκιμαζόμενους πολίτες και στις δοκιμαζόμενες επιχειρήσεις», όπως είπε.
Υπογράμμισε ότι παρά τις δυσκολίες αυτή η κυβέρνηση έκανε πράξη αυτά που υποσχέθηκε και επεσήμανε αναλυτικά δεσμεύσεις του 2019 που υλοποιήθηκαν.
Πρόσθεσε πως «τα όποια γκρίζα σύννεφα υπάρχουν ακόμα δεν μπορούν να σκιάσουν τους καθαρούς ορίζοντες που έχουν πια ανοίξει. Η Ελλάδα του 2023 δεν θυμίζει σε τίποτα τη χώρα των κλειστών τραπεζών, των φόρων, της ανεργίας, του διεθνούς περιθωρίου».
Αναφέρθηκε ακολούθως στα επιτεύγματα της κυβέρνησης υπογραμμίζοντας πως «όλα αυτά, πιστέψτε με, δεν ήταν ούτε προφανή, ούτε εύκολα και πολύ περισσότερο όταν πέρα από εξωγενείς δυσκολίες έπρεπε να πλαισιώνονται κι από λύσεις σε πολύχρονες ελλείψεις. Και πάλι, όμως, αυτές οι γενναίες αλλαγές οι οποίες μεσολάβησαν μπόρεσαν να αυξήσουν τον δημόσιο πλούτο, ώστε αυτός να επιστραφεί στους πολίτες όχι μόνο ως εισόδημα, αλλά και ως συλλογικό αγαθό». Τόνισε επίσης πως «Έχουν γίνει λοιπόν πολλά, όμως - θέλω να το τονίσω - πρέπει, μπορούν και θα γίνουν πολλά περισσότερα» και αναφέρθηκε στις κεντρικές προτεραιότητες της επόμενης τετραετίας.
Κλείνοντας ανέφερε: «Είμαστε φιλόδοξοι στους στόχους που διεκδικούμε, αποδείξαμε όμως ότι μπορούμε να τους κατακτήσουμε. Και σε αυτή τη συναρπαστική διαδρομή προς τη νέα νίκη σάς θέλω όλους δίπλα μου για μία δεύτερη ισχυρή εντολή στην προκοπή, για την Ήπειρο, την Ελλάδα του 2030, χωρίς συμβιβασμούς, με τις σημαίες ψηλά, με ένα σύνθημα: σταθερά, τολμηρά, μόνο μπροστά».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.