HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πωλήθηκαν 11 χιλιάδες εισιτήρια για το φεστιβάλ του Χελμού - Εισιτήρια μόνο για Καλαβρυτινούς και για λίγες μέρες

Μια μεγάλη γιορτή γεμάτη δράση και μουσική στους πρόποδες του Χελμού στα Καλάβρυτα. ”Helmos Mountain Festival” 2- 5 Ιουνίου 2023. Η απόλυτη...

Μια μεγάλη γιορτή γεμάτη δράση και μουσική στους πρόποδες του Χελμού στα Καλάβρυτα. ”Helmos Mountain Festival” 2- 5 Ιουνίου 2023. Η απόλυτη εμπειρία για τους λάτρεις του βουνού και της μουσικής το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – 11 μπάντες κορυφαίων ονομάτων με ενέργεια στα ύψη.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου για το 1ο Helmos Mountain Festival που οργανώνεται το διάστημα 2 έως 5 Ιουνίου (τριήμερο του Αγίου Πνεύματος) απ’ το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του kalavrytanews.com, η προπώληση των εισιτηρίων ξεπέρασε τις 11 χιλιάδες, αριθμός πέρα από κάθε προσδοκία. 

Μόνο δημότες Καλαβρύτων
Οι μόνοι που μπορούν πλέον να βρουν εισιτήρια είναι οι κάτοικοι του Δήμου Καλαβρύτων και αυτό μόνο για λίγες μέρες. Συγκεκριμένα: Με πρωτοβουλία του Δήμου Καλαβρύτων και του Δημάρχου παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους κατά τις ημερομηνίες 2 έως και 5 Μαΐου 2023 (δεν θα δοθεί καμία παράταση) από τα γραφεία του χιονοδρομικού κέντρου στα Καλάβρυτα (έναντι καταστήματος Mood), κατά τις πρωινές ώρες 09:00 έως 14:00 στην προνομιακή τιμή των €20,00. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του εισιτηρίου είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του ενδιαφερόμενου καθώς και η αναφορά του ονόματος αυτού στο μητρώο δημοτών της περιοχής. Σε περίπτωση μη ύπαρξης του ονόματος στο μητρώο δημοτών θα απαιτηθεί λογαριασμός ΔΕΚΟ στο όνομα του ατόμου που θα λάβει το εισιτήριο. Παρακαλούνται όλοι οι δημότες που ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στην συγκεκριμένη δράση να προνοήσουν για την αγορά του εισιτηρίου τους καθώς μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου. 

Δωρεάν για μαθητές
Ο Δήμος Καλαβρύτων σε συνεργασία με την διοίκηση του Χιονοδρομικού θα διαθέσει σε όλους τους μαθητές του Δήμου Καλαβρύτων δωρεάν εισιτήρια. 

Μεγάλο στοίχημα 
Στο χιονοδρομικό επικρατεί οργασμός προετοιμασίας, αφού η επιτυχία του εγχειρήματος είναι ένα μεγάλο στοίχημα ωστε το καλοκαιρινό φεστιβάλ να γίνει θεσμός. Παράλληλα απευθύνει κάλεσμα, σε οποιονδήποτε επιθυμεί εθελοντικά να βοηθήσει κατά τις ημέρες τέλεσης της συγκεκριμένης δράσης να συμπληρώσει την απαραίτητη φόρμα (ίδιες ημέρες και ώρες) ώστε να έχει ενεργό ρόλο στην επιτυχία ενός τόσο μεγάλου γεγονότος για την περιοχή μας.
Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Χελμού, στη διεύθυνση https://festival.kalavritaski.gr/.

Μεγάλα ονόματα
Το 1ο Helmos Mountain Festival, όπως έχει επισημάνει και ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Αλέξιος Άγριος γίνεται με απόλυτο σεβασμό στη φύση, στην τέχνη και στους επισκέπτες έχοντας σαφή στόχο η διοργάνωση ν’ αποκτήσει θεσμικά χαρακτηριστικά. Επιπρόσθετα, δράσεις σαν την συγκεκριμένη θα αναδείξουν τις ομορφιές που κρύβει το βουνό του Χελμού και άλλες εποχές του χρόνου εκτός της χειμερινής.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 2 Ιουνίου με συναυλίες των Γιάννη Αγγελάκα και 100ο C, Παύλου Παυλίδη και Hotel Alaska και Novel 729.
Το Σάββατο 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με τους Θανάση Παπακωνσταντίνου, Χατζηφραγκέτα, και Εισβολέα.
Την Κυριακή 4 Ιουνίου θα λάβουν χώρα συναυλίες των Σωκράτη Μάλαμα, Γιάννη Χαρούλη και Σπύρου Γραμμένου.
Τέλος, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος) ο κύκλος εκδηλώσεων του 1ου Φεστιβάλ Χελμού θα ολοκληρωθεί με μεσημεριανό γλέντι στο κέντρο της πόλης των Καλαβρύτων απ’ το μουσικό σχήμα Γκιντίκι και την Ιουλία Καραπατάκη, με είσοδο ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες.
Το 1ο Φεστιβάλ Χελμού πλαισιώνεται και από μια σειρά άλλων δραστηριοτήτων όπως ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατασκήνωσης, διάφορα workshops και events για όσους αγαπούν τη φωτογραφία και τη μουσική, τη μελισσοκομία, τις κατασκευές κ.α. καθώς και υπαίθριες δραστηριότητες όπως οργανωμένες πεζοπορίες στην κορυφογραμμή του Χελμού, διοργάνωση κάθετου αγώνα στη Νεραϊδοράχη, περιήγηση με mountain bike και e-bike στα μονοπάτια του Χελμού, ΒΜΧ & skate ramp, Zip line, Trampolines, climbing wall κ.α. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί παράσταση stand-up comedy στο chalet του χιονοδρομικού κέντρου, το Σάββατο 3/6, από τους Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.