HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΙΛΙΑ: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος στην Περιφέρεια για τον οδικό άξονα Κλειτορία- Φίλια και Φίλια- Καλύβια- Ε.Ο "111"

Την Παρασκευή 07/04/2023 ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλογου Φιλίων κ. Καλογερόπουλος και το μέλος του Δ.Σ Άρης Ρούσσος π...

Την Παρασκευή 07/04/2023 ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλογου Φιλίων κ. Καλογερόπουλος και το μέλος του Δ.Σ Άρης Ρούσσος πραγματοποίησαν συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κον Χαράλαμπο Μπονάνο. Βασικό θέμα της πρωτοβουλίας μας ήταν η άσχημη κατάσταση του οδικού άξονα Κλειτορία- Φίλια αλλά και Φίλια- Καλύβια- Ε.Ο "111".
Τονίστηκε η άμεση ανάγκη εργασιών αποκατάστασης και εκθέσαμε την έκταση του σημαντικού προβλήματος που έχει λάβει διαστάσεις κινδύνου για τα διερχόμενα οχήματα.
Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, με ρεαλισμό και από τις δύο πλευρές.
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει: "Θεωρούμε πως τέθηκαν οι βάσεις με τη βοήθεια της Περιφέρειας, στη οποία και ανήκει η ευθύνη για το συγκεκριμένο κομμάτι, να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει όλους τους συμπατριώτες μας.
Ευχαριστούμε τον αντιπεριφερειάρχη που μας δέχτηκε και ευελπιστούμε σε θετική ανταπόκριση στο λογικό και δίκαιο αίτημά μας. Οι συναντήσεις μας με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η προσπάθεια επίλυσης καίριων ζητημάτων, όπως η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου και το πρόβλημα του νερού, θα συνεχιστούν και θα ενταθούν, προσπαθώντας με όλες μας τις δυνάμεις να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει και να εξελίσσεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.