HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Απόπειρα απάτης σε βάρος πολιτών και επαγγελματιών

Την προσοχή των πολιτών-επιχειρηματιών εφιστά ο Δήμος Καλαβρύτων, καθώς υπήρξαν καταγγελίες ότι επιτήδειοι, προφασιζόμενοι ότι τηλεφωνούν ε...



Την προσοχή των πολιτών-επιχειρηματιών εφιστά ο Δήμος Καλαβρύτων, καθώς υπήρξαν καταγγελίες ότι επιτήδειοι, προφασιζόμενοι ότι τηλεφωνούν εκ μέρους του Δήμου Καλαβρύτων, προσπάθησαν να υποκλέψουν από προμηθευτές δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που σχετίζονται με τραπεζικούς λογαριασμούς και συναλλαγές τους με τον Δήμο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με προμηθευτές του Δήμου Καλαβρύτων και προσποιούμενη την υπάλληλο του Δήμου, από το τμήμα Λογιστηρίου, ζήτησε το IBAN του λογαριασμού και άλλα προσωπικά στοιχεία τους, προκειμένου να πιστωθεί χρηματικό ποσό, που αφορά σε παρακράτηση από παραστατικό προς το Δήμο Καλαβρύτων.
Ο Δήμος Καλαβρύτων ζητά από τους πολίτες-προμηθευτές να μην ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους ενέργειες που σκοπό έχουν την εξαπάτησή τους και την απόκτηση πρόσβασης στο λογαριασμό τους με σκοπό την απόσπαση χρηματικού ποσού. Καθιστά σαφές ότι ποτέ και για κανένα λόγο δεν ζητά προσωπικά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Παράλληλα από μέρους του Δήμου Καλαβρύτων έχουν δρομολογηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Ο Δήμος Καλαβρύτων καλεί όλους τους προμηθευτές-πολίτες που γίνονται δέκτες τέτοιων τηλεφωνημάτων, να υποβάλλουν αμέσως καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία και να ενημερώνουν την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 26923 60418, 60419 και 60426.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.