HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων για την υπογραφή της σύμβασης για τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων σχετικά με την υπογραφή της σύμβασης για την «Προμήθεια εξοπλισμού για την Αναβάθμιση, βελτίωση ...

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων σχετικά με την υπογραφή της σύμβασης για την «Προμήθεια εξοπλισμού για την Αναβάθμιση, βελτίωση και Εκσυγχρονισμό  των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων», με συνολικό προϋπολογισμό 22.630.000 ευρώ, που υπογράφηκε την Δευτέρα 20 Μαρτίου.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:  
Χαιρετίζουμε την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο για την κατασκευή του έργου αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. 
Μια υπογραφή που έρχεται με καθυστέρηση 3.5 ετών, με αλλαγές στα τεύχη δημοπράτησης, βασικές ελλείψεις και παραλείψεις. 
Η προσπάθεια δε, της Περιφερειακής αρχής, του Κου Φαρμάκη να οικειοποιηθεί ένα έργο το οποίο παρέλαβε ώριμο και ενταγμένο από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή και κυβέρνηση και θα καθυστερήσει να υλοποιηθεί σχεδόν πέντε χρόνια αποτελεί όνειδος .
Δεν παρέλειψε επίσης ο Κος Περιφερειάρχης να ανακοινώσει και δεύτερη φάση με 50 εκατομμύρια μάλιστα και ΣΔΙΤ, που σημαίνει παραχώρηση σε ιδιώτη για τουλάχιστον 30 χρόνια…
Πιστός στο δόγμα της κυβέρνησης που βρίσκεται εναγκαλισμένος και ξεπουλα όλα τα δημόσια αγαθά, υγεία, παιδεία, ρεύμα και νερό δεν έχει αντιληφθεί πως θα έχει την ίδια κατάληξη με αυτή του Κ Μητσοτάκη..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.