Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: Στους αγνοουμένους η Αναστασία Παπαγγελή από την Λυκούρια Καλαβρύτων

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου στα Τέμπη όταν συγκρούστηκαν δύο τρένα, με αποτ...

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου στα Τέμπη όταν συγκρούστηκαν δύο τρένα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 43 έως τώρα άνθρωποι (οι περισσότεροι νέοι) και να τραυματιστούν πάνω από 80. Αγνοούνται σύμφωνα με τα στοιχεία 11 άτομα
Οι ώρες αγωνίας που ζουν οι συγγενείς και οι φίλοι των αγνοούμενων δεν περιγράφονται. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι πολλοί καταφεύγουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια να μάθουν κάποιο νέο.
Ανάμεσα στους αγνοουμένους και η Αναστασία Παπαγγελή η νεαρή φοιτήτρια από την Λυκούρια Καλαβρύτων. Η Αναστασία Παπαγγελή πήγαινε στην Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει και βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι. 
Ευχή όλων το θαύμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.