HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιώργος Παπανδρέου από Καλάβρυτα: Αγία Λαύρα και Καλάβρυτα, παγκόσμια σύμβολα αξιών και αγώνων για ελευθερία

Στα Καλάβρυτα και στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Αγία Λαύρα βρέθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Αμέσως μ...

Στα Καλάβρυτα και στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Αγία Λαύρα βρέθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων δήλωσε:
"Δύο μεγάλα σύμβολα του Ελληνισμού, η Αγία Λαύρα και τα Καλάβρυτα, αποτελούν και παγκόσμια σύμβολα αξιών και αγώνων για ελευθερία, για ανθρωπιά, για δικαιοσύνη, για δημοκρατία. Οι αξίες αυτές μας εμπνέουν, είναι παντοτινές αλλά δεν είναι πάντα δεδομένες. Σήμερα αμφισβητούνται, υπονομεύονται και απειλούνται από τη μεγάλη συγκέντρωση εξουσίας και πλούτου, από αυταρχικούς ηγέτες, από παραβιάσεις βασικών δημοκρατικών δικαιωμάτων. Είναι καθήκον μας, για την Ελλάδα αλλά και για όλο τον κόσμο, να παλέψουμε, μέσα από κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, όλοι μας, ο κάθε πολίτης, για να επαναφέρουμε τις αξίες και τις αρχές για τις οποίες διαχρονικά ο Ελληνισμός πάλευε πάντα. Χρόνια πολλά."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.