HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χάος και σύγχυση με τους αγνοουμένους - Στους αγνοουμένους ακόμα η Αναστασία Παπαγγελή

Σύγχυση με τους νεκρούς και τους αγνουμένους της τραγωδίας στα Τέμπη αν και έχουν περάσει 36 και πλέον ώρες από τη στιγμή της σύγκρουσης τω...

Σύγχυση με τους νεκρούς και τους αγνουμένους της τραγωδίας στα Τέμπη αν και έχουν περάσει 36 και πλέον ώρες από τη στιγμή της σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών χωρίς ακόμα να υπάρχει επίσημα ούτε έχει κατατεθεί από αρμόδια πρόσωπα ακριβής αριθμός των επιβατών της επιβατικής αμαξοστοιχίας, ούτε υπάρχει ακριβής αριθμός των αγνουμένων
Ο επίσημος απολογισμός κάνει λόγο για 57 νεκρούς και 48 τραυματίες, εκ των οποίων οι 6 νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, καθώς και για 56 αγνοούμενους, αν και κανείς δεν είναι σίγουρος για το κατά πόσο ισχύει ή όχι αυτός ο αριθμός. Σε εξέλιξη είναι και η διαδικασία ταυτοποίησης των σορών μέσω DNA στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Έχουν ληφθεί 55 δείγματα από τις σορούς και 52 δείγματα από συγγενείς επιβατών. Επίσης έχουν ληφθεί και 26 δείγματα από ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν στον τόπο της τραγωδίας.
Μέχρι χθες οι ταυτοποιήσεις σορών είχαν φτάσει τις 24.
Στους αγνούμενους ακόμα η νεαρή φοιτήτρια από την Λυκούρια Καλαβρύτων, Αναστασία Παπαγγελή που βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι του μοιραίου τρένου. Σε απόγνωση οι συγγενείς και οι φίλοι αναμένουν ακόμα οποιαδήποτε πληροφορία για το νεαρό κορίτσι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.