HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ: Ενημέρωση γονέων για την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των νηπίων

Οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο γίνονται γονείς χωρίς συγκεκριμένη προετοιμασία. Βλέπουμε στη συνέχεια κάποιους να αναλαμβάνουν το ρόλο...

Οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο γίνονται γονείς χωρίς συγκεκριμένη προετοιμασία. Βλέπουμε στη συνέχεια κάποιους να αναλαμβάνουν το ρόλο με σχετική επιτυχία, δηλαδή να προσαρμόζονται ευκολότερα στα γονεϊκά τους καθήκοντα και να μεγαλώνουν όσο το δυνατό πιο υγιή – σωματικά και ψυχικά – παιδιά.
Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Καλαβρύτων συγκέντρωση γονέων παρουσία του κ. Βανδώρου Κωνσταντίνου, ψυχολόγου του Κέντρου Κοινότητας, με γνώμονα την ενημέρωση των γονέων σχετικά με τη ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των νηπίων και τους τρόπους αντιμετώπισης καταστάσεων που αναφύονται στην προσχολική ηλικία, με απώτερο σκοπό την ομαλή προσαρμογή τους στο σχολικό περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.