Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τέμπη: Επίσημα έχουν ταυτοποιηθεί 55 θύματα – Δύο αγνοούμενοι

Στα 55 είναι επίσημα τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών που έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι σήμερα, με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό, Χρήστο Τ...

Στα 55 είναι επίσημα τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών που έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι σήμερα, με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο, να αναφέρει πως υπάρχουν ακόμη δύο αγνοούμενοι.
Στην ενημέρωση από το κυβερνητικό κλιμάκιο στη Λάρισα, το οποίο ολοκλήρωσε το έργο συντονισμού στο πεδίο των δράσεων και ενεργειών μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, αναφέρεται ότι:
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, έχουν επισήμως ταυτοποιηθεί πενήντα πέντε (55) θύματα, για τα οποία έχουν εγκαίρως -και με την αρωγή ειδικών- ενημερωθεί οι οικογένειες και έχουν παραδοθεί οι σοροί (51 σοροί) ή έχει δρομολογηθεί η παραλαβή τους από τις οικογένειές τους (4 σοροί). Το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζεται για δύο (2) αγνοούμενους, εκ των οποίων μία (1) δηλωθείσα αγνοούμενη και ένας (1) αγνώστων -προς το παρόν- στοιχείων αγνοούμενος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας, οι τραυματίες που νοσηλεύονται σε τέσσερα (4) νοσοκομεία είναι είκοσι (20), εκ των οποίων οι επτά (7) είναι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Σημειώνεται, ότι εξήντα ένας (61) τραυματίες έχουν εξέλθει της νοσηλείας τις προηγούμενες ημέρες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία και την εικόνα από όλους τους εμπλεκόμενους στο έργο συλλογής και αποκατάστασης στο πεδίο του τραγικού δυστυχήματος, έχουν περισυλλεχθεί και μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τα συντρίμμια και τα βαγόνια του τραγικού δυστυχήματος των δύο αμαξοστοιχιών, που περιλάμβανε είκοσι τέσσερα (24) βαγόνια/μηχανές συνολικού βάρους κοντά στους 2.000 τόνους, ενώ ο χώρος έχει αποκατασταθεί.
Μετά την παρουσία στο πεδίο, το έργο συντονισμού, υποστήριξης και αρωγής συνεχίζεται, σε ένα πλαίσιο συνεργασίας με όλους τους υπεύθυνους και αρμόδιους και, πάντα, με απόλυτο σεβασμό στα θύματα, στις οικογένειες, στους οικείους, καθώς και στην Ελληνική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.