HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΟΥΡΛΑΔΑ: Τιμήθηκαν τα προεπαναστατικά γεγονότα της Φροξυλιάς (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε σήμερα 19 Μαρτίου 2023 η επέτειος των τα προεπαναστατικών γεγονότων του 1821 της Φροξυλιάς στην Τουρλάδα Καλαβρύτω...

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε σήμερα 19 Μαρτίου 2023 η επέτειος των τα προεπαναστατικών γεγονότων του 1821 της Φροξυλιάς στην Τουρλάδα Καλαβρύτων.
Το πρωί τελέσθηκε Θεία Λειτουργία από τον πάτερ Δημήτριο Σταθακόπουλο στον Ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τουρλάδας Καλαβρύτων, ακολούθησε Δοξολογία, καταθέσεις στεφάνων και ομιλία απ’ την φιλόλογο-συγγραφέα και επίτιμο Λυκειάρχη Μαρία Μπαλφούσια.
Παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Φίλιας, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλειος Κουτρουλάκης,  ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Ασημάκης Μιχαλόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Τουρλάδας κ. Νίκος Καζάνης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων ο Αντιπύραρχος Ανδρέας Δημητρόπουλος, η Πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας και Δημοτική σύμβουλος κα Βασιλική Παπουτσή, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καλαβρύτων κ. Νίκος Τσάμης, ο εκπρόσωπος της ΔΗΚΕΚ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ κ. Δημήτριος Μηλιτσόπουλος, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Τουρλάδας και ο Πρόεδρος της ένωσης θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Χαρίλαος Ερμείδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.