HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Τιμήθηκαν τα προεπαναστατικά γεγονότα της Χελωνοσπηλιάς (ΦΩΤΟ)

Με κάθε επισημότητα, αλλά χωρίς χορευτικά και αναπαράσταση λόγω του πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη που χτύπησε και την Λυκούρια, πραγμα...

Με κάθε επισημότητα, αλλά χωρίς χορευτικά και αναπαράσταση λόγω του πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη που χτύπησε και την Λυκούρια, πραγματοποιήθηκαν και φέτος στην Χελωνοσπηλιά, οι επετειακές εκδηλώσεις για τα προεπαναστατικά γεγονότα του 1821. Το πρωί τελέσθηκε η Θέια Λειτουργία και η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λυκούριας και από εκεί στο μνημείο της Ελευθερίας στη Χελωνοσπηλιά όπου τελέσθηκε Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων.
Στην συνέχεια οι μαθητές της Λυκούριας απήγγειλαν ποιήματα και ακολούθησε ο πανηγυρικός της ημέρας απ’ τον Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Αθανάσιο Νασιόπουλο. 
Παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Φίλιας, o Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλειος Κουτρουλάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ασημάκης Μιχαλόπουλος, ο Πρόεδρος του συλλόγου Λυκούριας και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας “Αρχαίος Κλείτωρ” κ. Σωκράτης Μούσιος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας και Δημοτική σύμβουλος κα Βασιλική Παπουτσή, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων ο Αντιπύραρχος κ. Ανδρέας Δημητρόπουλος, ο υποδιοικητής του αστυνομικού τμήματος Κλειτορίας κ. Βασίλειος Μαγκλάρας, ο πρόεδρος της Τ.Ο. Καλαβρύτων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νικόλαος Τσάμης, ο πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Χαρίλαος Ερμείδης, Πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.