Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα η δίκη πρώην κορυφαίου παράγοντα της ΕΟΚ με την κατηγορία απόπειρας βιασμού

Στις 5 Απριλίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαβρύτων, θα διεξαχθεί η δίκη πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ που κατηγορείται για απόπει...

Στις 5 Απριλίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαβρύτων, θα διεξαχθεί η δίκη πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, έπειτα από καταγγελία υπαλλήλου της ομοσπονδίας. Η υπόθεση αφορά καταγγελία 44χρονης υπάλληλου, η οποία κατήγγειλε τον Μάρτιο του 2021 στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τα όσα ισχυρίζεται πως υπέστη από τον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας το βράδυ της 11ης Ιουλίου του 2014 όταν αποστολή της ΕΟΚ είχε επισκεφτεί την Κρήτη μαζί με την Εθνική ομάδα Νέων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης. Στη συνέχεια ο Υφυπουργός διαβίβασε την καταγγελία της στον Εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνήσει τυχόν αξιόποινες πράξεις που βαραίνουν το πρώην στέλεχος της ΕΟΚ.. Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την πλευρά της 44χρονης, σε συνδυασμό με τις καταθέσεις των πρωταγωνιστών και των μαρτύρων τους, οδήγησαν το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο πλημμελειοδικών Πατρών, μετά και την εισαγγελική πρόταση, στην έκδοση βουλεύματος και την παραπομπή της υπόθεσης στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.