HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξιχνιάστηκε κλοπή οχτώ τόνων ελαιολάδου στον Ερύμανθο Αχαΐας

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, κλοπή οκτώ τόνων περίπου ελαιολάδου, που διαπράχ...

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, κλοπή οκτώ τόνων περίπου ελαιολάδου, που διαπράχθηκε από 08-01-2023 έως και 09-02-2023, σε περιοχή του Ερυμάνθου.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος έξι ημεδαπών – πέντε ανδρών και μιας γυναίκας – τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, διέπραξαν τρείς κλοπές σε δύο αποθήκες και ένα αγρόκτημα, αφαιρώντας ποσότητα ελαιολάδου, περίπου οκτώ τόνων, αξίας 40.000 ευρώ, ποσότητα ελαιοκάρπου, κενά δοχεία λαδιού (μεταλλικά και πλαστικά διαφόρων διαστάσεων) και ποσότητα λιπάσματος συνολικής αξίας (1000) ευρώ.
Οι κατηγορούμενοι χρησιμοποίησαν ως μέσο διάπραξης των κλοπών ένα ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, το οποίο μίσθωσαν από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Πάτρα, ενώ μετέβησαν σε δυο ελαιοτριβεία και πώλησαν 2.174 κιλά και 3.236 κιλά ελαιολάδου, αντίστοιχα.
Η παραλαβή μέρους της ποσότητας του ελαιόλαδου έγινε στην οικία της γυναίκας κατηγορούμενης σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, από τα ελαιοτριβεία.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.