HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για Αγία Λαύρα

Κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου με πανελλήνιο επίκεντρο την Αγία Λαύρα όπου αναφαίνεται να κατακλυστεί από χιλιάδες...

Κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου με πανελλήνιο επίκεντρο την Αγία Λαύρα όπου αναφαίνεται να κατακλυστεί από χιλιάδες επισκεπτών. Η Αστυνομία επί ποδός όπως πάντα για την διευκόλυνση των πολιτών. Για την Αγία Λαύρα θα υπάρχει μονοδρόμηση με άνοδο από την διασταύρωση Σκεπαστού και κάθοδος από την πλευρά των Καλαβρύτων.
στην Ιερά και Ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με Θεία Λειτουργία στις 7 το πρωί, προεξαρχόντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας κ.κ. Ιερώνυμου.
Θ’ ακολουθήσουν (ώρα 10.25 π.μ.) το Τρισάγιο κι η κατάθεση στεφάνων στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας, το μοναδικό στην Ελλάδα, η δοξολογία στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής και η ομιλία απ’ τον Ομότιμο Καθηγητή και Προκοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή Κοινωνιολογίας της Θρησκείας και της Κοινωνικής Ηθικής Απόστολο Νικολαΐδη.
Θ’ ακολουθήσει η αναπαράσταση της Ορκωμοσίας των Αγωνιστών απ’ τον Θεατρικό Όμιλο «Πάνος Μίχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.