HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΟΠΟΤΟ: Νέο Δ.Σ. για τον Σύλλογο Σοποτινών

Τη Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, έγιναν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Σοποτινών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Παράλληλα έγινε κ...

Τη Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, έγιναν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Σοποτινών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Παράλληλα έγινε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας του Συλλόγου.
Σε κλίμα ενωτικό και με ιδιαίτερα ικανοποιητική συμμετοχή των συγχωριανών, επιβεβαιώθηκε η επιθυμία όλων μας να συνεχίσει ο Σύλλογος τις προσπάθειές του για τα τρέχοντα προβλήματα του χωριού μας αλλά και για την διάσωση της πολιτιστικής και ιστορικής μας κληρονομιάς.
Μετά την κατάθεση του οικονομικού απολογισμού του απερχόμενου Δ.Σ ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής , ο πάντα πρόθυμος να βοηθήσει το Σύλλογό μας , συγχωριανός μας κ. Νίκος Κοίλιαρης, έδωσε το λόγο σε όσους θέλησαν να εκφράσουν απόψεις, ιδέες και προτάσεις.
Στη συνέχεια ακολούθησε η ψηφοφορία των μελών για το νέο Δ.Σ. και αντίστοιχα για την Ελεγκτική επιτροπή.
Εντός 10 ημερών θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Δ.Σ. για την συγκρότηση του νέου Συμβουλίου.
ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ:
1. ΔΙΑΚΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
2. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
3. ΛΟΥΡΙΔΑΣ ΧΑΡΗΣ
4. ΜΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
5. ΠΡΑΓΙΑ ΑΡΕΤΗ
6. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΥΛΗΣ
7. ΤΣΩΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.