Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

4ος ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Καθώς διανύουμε την κατανυκτική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στο πλαίσιο της πνευματικής μας προετοιμασίας για την εορτή...

Καθώς διανύουμε την κατανυκτική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στο πλαίσιο της πνευματικής μας προετοιμασίας για την εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου, η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει το ευσεβές πλήρωμα αυτής ότι κατά την προσεχή Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 19η Μαρτίου ε.έ., και ώρα 6.30΄ απογευματινή, θα τελεσθεί, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Αιγίου, ο 4ος Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεπτού Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου.
Τον Θείο λόγο θα κηρύξει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, ο οποίος θα πραγματευθεί το θέμα: «Χαῖρε Σταυρέ, Ἀνόρθωσις πεπτωκότων».
Ως εκ τούτου, προσκαλούμε όλους τους ευσεβείς χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας να συμμετάσχουν στον Κατανυκτικό Εσπερινό εν ειρήνη και ταπεινότητι, ώστε ως εκκλησιαστική κοινότητα να συμπροσευχηθούμε και να βιώσουμε μέσα από τα πνευματικά μηνύματα των βυζαντινών ύμνων και το Θείο κήρυγμα την εν Χριστώ πνευματική ζωή.
Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.