HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου για την τραγωδία στα Τέμπη

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023. Τα αιτήματα των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ είναι να τιμωρηθούν οι π...

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023. Τα αιτήματα των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ είναι να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι της τραγωδίας των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους. “Το έγκλημα των Τεμπών δε θα συγκαλυφθεί. Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ΑΔΕΔΥ. 
Από την πλευρά της, η ΓΣΕΕ τονίζει: “Για τους εργαζόμενους όλης της χώρας η διερεύνηση σε βάθος και η απόδοση ευθυνών, καθώς και η λήψη μέτρων για να μη ξαναθρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές, αποτελεί κεντρικό αίτημα της κοινωνίας και βρίσκεται στο επίκεντρο της απεργιακής μας κινητοποίησης. Η αδιαφάνεια, η συγκάλυψη, η μετάθεση ευθυνών και οι τυχόν καθυστερήσεις δε θα επιτρέψουμε να οδηγήσουν στη λήθη. Απαιτούμε να διερευνηθούν σε όλο το εύρος οι αιτίες του δυστυχήματος και να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι. Οι κομματικές και εκλογικές σκοπιμότητες δε θα επιτρέψουμε να γίνουν αιτία εύκολων καταλογισμών και ανταλλαγής κατηγοριών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.