HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Από τα Τέμπη στη Λυκούρια ένα "Γιατί" δρόμος - Ανείπωτος πόνος στην κηδεία της 19χρονης Αναστασίας

Ανείπωτος πόνος και θλίψη στην κηδεία της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγγελή που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.  Η τελ...

Ανείπωτος πόνος και θλίψη στην κηδεία της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγγελή που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. 

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε σήμερα στην Λυκούρια Καλαβρύτων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και στην εξόδιο ακολουθία που τέλεσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ΄Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος, με εκατοντάδες να παραβρίσκονται να κλαίνε και να αποχαιρετούν την Αναστασία. Απαρηγόρητοι οι γονείς Ηλίας Παπαγγελής και Μαρία Ντόλκα και οι αδελφές της ντυμένες στα λευκά όπως και το λευκό φέρετρο της αδικοχαμένης Αναστασίας και τα λευκά κουφέτα που μοιράστηκαν.

Στην Λυκούρια ηλιοφάνεια μέχρι την ώρα της εξόδου της σορού από τον Ναό. Από εκεί και έως το κοιμητήριο (μια απόσταση 500μ) έπιασε ψιλόβροχο σαν να κλαίει και ο ουρανός! 

Η Αναστασία σπούδαζε στη Γεωπονική του ΑΠΘ, βρισκόταν στο μοιραίο τρένο και είχε επιβιβαστεί στο τρίτο βαγόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.