HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τον γύρο του κόσμου η παρουσία Μπόρις Τζόνσον στα Καλάβρυτα - Μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία του Kalavrytanews

Τεράστια έκταση πήρε η παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον στα Καλάβρυτα και φυσικά η πρώτη δημοσίευση του Kalavryta...

Τεράστια έκταση πήρε η παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον στα Καλάβρυτα και φυσικά η πρώτη δημοσίευση του Kalavrytanews.com και η δήλωσή του οτι ψηφίζει Καλάβρυτα. Εκατοντάδες αναπαραγωγές της είδησης εντός και εκτός Ελλάδος και δεκάδες συνεντεύξεις σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, σε ένα διαφημιστικό κρεσέντο μεγάλης αξίας.
Ο Μπόρις Τζόνσον έφτασε στα Καλάβρυτα την Παρασκευή το μεσημέρι. Πρώτη στάση το super market "Κρητικός" στα Καλάβρυτα με τον κ. Τζόνσον να κάνει ανεφοδιασμό μόνος του (η μια φωτογραφία). Από εκεί κατευθύνθηκε στο κατάλυμά του λίγο έξω από τα Καλάβρυτα και το βράδυ της ίδια μέρας δείπνησε στην φημισμένη ταβέρνα "Βαρβιτσιώτης" (φωτο). Την επομένη ανέβηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Το κ. Τζόνσον συνόδευαν φιλικά πρόσωπα και διακριτική φρουρά από τρία άτομα.
Ο Μπόρις Τζόνσον προσιτός και απλός συνομίλησε με τον δημοσιογράφο του kalavrytanews.com Νίκο Κυριαζή όπου δήλωσε ενθουσιασμένος με τα Καλάβρυτα, τη φύση και την γαστρονομία, ενώ γνώριζε πολλά και από την ιστορία του τόπου. Μάλιστα δήλωσε οτι "ψηφίζει Καλάβρυτα" μια δήλωση που έκανε το γύρω του κόσμου.
Ο κ. Τζόνσον αναχώρησε την Κυριακή το μεσημέρι από τα Καλάβρυτα γεμάτος εικόνες από τον τόπο μας.
Mέσα από το Kalavrytanews.com η είδηση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και έγινε τεράστια διαφήμιση στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.