HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Βασιλόπιτα του Καλλιμανοπουλείου παρουσία Μητροπολίτη και Δημάρχου (ΦΩΤΟ)

Στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Canyon, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των εργαζ...

Στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Canyon, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό  Κέντρο και της μονάδας χρονίων πασχόντων στα Καλάβρυτα.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ΄ Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος πλαισιούμενος από ιερείς των Καλαβρύτων, ενώ παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων 
Ο Μητροπολίτης μας ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη στο έργο τους, ενώ εξήρε την προσπάθεια όλων ώστε το ίδρυμά μας να αποτελεί καύχημα για την Εκκλησία και τα Καλάβρυτα, αναφέρθηκε στον προκάτοχό του Μητροπολίτη Αμβρόσιο και την σημαντική του προσφορά στα ιδρυματά μας, ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν με καθιονδήποτε τρόπο την λειτουργία του.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, απευθυνόμενος σε όλο το δυναμικό των ιδρυμάτων, τόνισε οτι στα ιδρύματά μας επιτελείτε ένα σπουδαίο έργο, συναισθηματικά βαρύ, όσο και μοναδικό, ευχήθηκε δε, σε όλους, υγεία, δύναμη και κάθε καλό,  Κλείνοντας επισήμανε, οτι η δημοτική αρχή θα είναι πάντα αρωγός και βοηθός στο σπουδαίο αυτό εργο - κόσμημα για τα Καλάβρυτα.
Ο Διευθυντής πρ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη μας, τον Δήμαρχο, τα μέλη του Συλλόγου φίλων Καλλιμανοπουλείου και όλους όσους στηρίζουν και συνεισφέρουν και όλους τους εργαζομένους για την θυσιαστική προσφορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.