HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ανώμαλη προσγείωση στην Πάτρα

Σε μια ανεξήγητα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα με πολλές εντάσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, η Α.Ε.Καλαβρύτων (με αρκετές ελλείψεις) ηττή...

Σε μια ανεξήγητα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα με πολλές εντάσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, η Α.Ε.Καλαβρύτων (με αρκετές ελλείψεις) ηττήθηκε με βαρύ σκορ 4-1 από τον Δαβουρλή Πάτρας. Τα Καλάβρυτα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεως στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να απειληθούν έως το 45' όπου ένα λάθος στο κέντρο, έφερε τους γηπεδούχους σε θέση βολής από αντεπίθεση σημειώνοντας το 1-0. Στο 55' τα Καλάβρυτα ισοφάρισαν με τον Ασπρούκο, αλλά πάλι ένα λάθος στο κέντρο στο 63' έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες του Δαβουρλή να περάσουν ξανά μπροστά στο σκορ. Απο κει και πέρα το παιχνίδι πήρε άσχημη τροπή για τα Καλάβρυτα που πέρασαν μπροστά για να γυρίσουν το παιχνίδι, με δύο όμως λάθη της άμυνας οι γηπεδούχοι σημείωσαν άλλα δύο τέρματα κάνοντας το τελικό 4-2.
Τα Καλάβρυτα με αυτήν την ήττα (την 2η στο πρωτάθλημα) παρέμειναν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον Δαβουρλή που μάχεται να είναι στην τετράδα των play off, να είναι στην στην 3η θέση με 9 βαθμούς όμως πίσω από τα Καλάβρυτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.