HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ελλάδα αποχαιρετά τον σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και ολόκληρη η χώρα στον κυβερνήτη - σμηναγό του μαχητικού Phantom F-4 της Πολεμικής Αερο...

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και ολόκληρη η χώρα στον κυβερνήτη - σμηναγό του μαχητικού Phantom F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας που συνετρίβη 25 ναυτικά μίλια νότια της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας, εκτελώντας εκπαιδευτική πτήση.
Η κηδεία του Ευστάθιου Τσιτλακίδη θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Νευροκόπι Δράμας και η σορός θα βρίσκεται από τις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.
Στην εξόδιο ακολουθία, εκτός από την οικογένεια και τους συγγενείς του 31χρονου, αναμένεται να παραστεί πλήθος κόσμου για το ύστατο χαίρε στον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας που έπεσε εν ώρα καθήκοντος, ενώ το «παρών» θα δώσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.