HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Καλλιμανοπούλειο η Χριστίνα Αλεξοπούλου, για άλλη μια φορά, με σημαντική βοήθεια

Για άλλη μια φορά η Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, συνεπής «λόγω και έργω», βρέθηκε στα Καλάβρυτα με πρώτη στάση το Καλλιμ...

Για άλλη μια φορά η Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, συνεπής «λόγω και έργω», βρέθηκε στα Καλάβρυτα με πρώτη στάση το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό και Διακονικό Κέντρο, όπου προσέφερε μαζί με την ΑΜΚΕ «Όραμα σε Αποστολή», την οποία εκπροσωπεί ο κ. Μάριος Διδάχος, σημαντικό αριθμό κλινοσκεπασμάτων και λευκών ειδών για τους τροφίμους του ιδρύματος.
Η κ. Αλεξοπούλου, που συνεχώς στηρίζει το γηροκομείο Καλαβρύτων με ανιδιοτέλεια και αγάπη, βρέθηκε κοντά στους ηλικιωμένους μας, συνομίλησε μαζί τους, μοίρασε χαμόγελα και δέχθηκε ευχές, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους και με τον Διευθυντή του ιδρύματος πρ. Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες στην κα Αλεξοπούλου για την συνεχή υποστήριξη του ιδρύματος με όλους τους τρόπους.
Η κα Αλεξοπούλου κατα την παραμονή της στα Καλάβρυτα, επισκέφθηκε υπηρεσίες και φορείς, αφουγκράζοντας προβλήματα, παραγωγικών τάξεων, υπηρεσιών και πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.