HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λαμπρή εκδήλωση της Στέγης Καλαβρυτινών Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ πραγματοποίησε την εκδήλωση για τη κοπή της καθιερωμένης Πίτας της στις...

Με μεγάλη επιτυχία η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ πραγματοποίησε την εκδήλωση για τη κοπή της καθιερωμένης Πίτας της στις 15\2\23 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στη Πάτρα την οποία παρουσίασε με άψογο τρόπο ο Δημοσιογράφος Πελοποννήσου κος Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος. Πάνω από 300 άτομα , φίλοι , μέλη και επίσημοι καλεσμένοι αντάλλαξαν ευχές για μια νέα και ελπιδοφόρα χρονιά. Με τη παρουσία τους τίμησαν την ΣΤΕΓΗ ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ οι κκ βουλευτές του Νομού Αχαΐας κα Αλεξοπούλου Χριστίνα και ο κος Άγγελος Τσιγκρής ο Αντιπεριφερειάρχης κος Μπονάνος Χαράλαμπος Αντιπεριφερειάρχης οικονομικών κος Φίλιας Αντρέας ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κος Κοροβέσης Νικόλαος , Ο Διοικητής 6ης ΥΠΕ κος Καρβέλης Ιωάννης, ο πρώην πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου κος Αγγελόπουλος Γεώργιος, ο πρόεδρος ΔΕΕΠ Αχαΐας κος Κουνάβης Αντώνιος, η Διευθύντρια πολιτισμού UNESCO πειραιώς και Νήσων κα Κομπορόζου Νία, η πρόεδρος Ε.Ε. Σταυρού κα Κανελλοπούλου Τάνια η πολιτευτές Αχαΐας κα Ευσταθία Γιαννιά, Ρηγοπούλου Ασπασία το επίτιμο μέλος πολιτευτής κα Κονιδάρη Έλενα καθώς και ο κος Σκανδάμης Μαρίνος. Από πολιτιστικούς φορείς οι πρόεδροι Αχαϊκό Εργαστήρι Πολιτισμού κος Ψυχογιός Βασίλης, Ελληνοουκρανικής φιλίας κος Ροδόπουλος Μιχάλης, και Σύλλογος Παρασκευή Μυλωνάς Τάσος και ο Διευθυντής Υγειονομικού Αγγελόπουλος Αργύρης. Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος Μητροπολίτη Πατρών κκ Χρυσοστόμου ο πανοσιολογιότατος Ιωακείμ Σταματόπουλος. 
Τιμητική πλακέτα απενεμήθη στον αρχισυντάκτη της εφημερίδας Πελοπόννησος κο. Δημήτριο Τριανταφυλλόπουλο για τη προσφορά του και τη στήριξή του τόσο στη δημοσιογραφία όσο και στη Στέγη ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η χορωδία της Στέγης τραγούδησε και τα χορευτικά τμήματα χόρεψαν παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς. 
Ο Πρόεδρος της Στέγης κ. Παναγιώτης Φραντζής συγκινημένος γι αυτή τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου ευχαρίστησε όλους όσους ήρθαν, αναφέρθηκε για όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και σε όλα όσα πρόκειται να συμβούν στο μέλλον τονίζοντας ότι στην ατζέντα του υπάρχουν πολλές προσκλήσεις εντός αλλά κι εκτός Ελλάδος. Τέλος ευχήθηκε στο καθ ένα ξεχωριστά ένα ευτυχισμένο νέο έτος και ας είναι το ξεκίνημα του 2023 αφετηρία μίας ελπιδοφόρας και δημιουργικής εποχής. 
Στην εκδήλωση ο Πρόεδρος παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο απόκτημα της ΣΤΕΓΗΣ που είναι η νυφική φορεσιά ΠΑΤΡΑΣ και θα παρουσιαστεί επίσημα σε επόμενη εκδήλωση. Τυχερός στο φλουρί ήταν ο κος Κυριακόπουλος Ιωάννης. Ενώ την εκδήλωση κάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός της Μητροπόλεως ΛΥΧΝΟΣ
Φωτογραφίες Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.