HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καραμανλής: Ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές έκανε γνωστή με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην π...

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές έκανε γνωστή με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.
Ο πρώην πρωθυπουργός την περίοδο 2004-2009, και επί 12 χρόνια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής με μια λιτή δήλωση ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές. Ο κ. Καραμανλής, όπως τονίζει, στηρίζει πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και επισημαίνει ότι "ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή", εκφράζοντας τον σεβασμό του "για τον κόσμο της ΝΔ και όλους τους Έλληνες". Η δήλωσή του έχει ως εξής:
«Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή. Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα.
Πιστός στην ιστορία της, την ιδεολογία, τις αρχές και τις αξίες της.
Με σεβασμό και αγάπη για τον κόσμο της και όλους τους Έλληνες πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.