HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τέλος χρόνου για τα Τέλη Κυκλοφορίας

Η 28η Φεβρουαρίου είναι η τελευταία ημέρα και για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές...

Η 28η Φεβρουαρίου είναι η τελευταία ημέρα και για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλα πρόστιμα. Όπως και πέρυσι, τα ειδοποιητήρια φέρουν κωδικό πληρωμής σε τράπεζα, αλλά και το QR Code, για την εξυπηρέτηση των πληρωμών σε κατάστημα τράπεζας ή μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής του ποσού με επίσκεψη στα ΕΛΤΑ.
Όσοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας μπορούν να θέσουν το όχημα τους σε καθεστώς ακινησίας. Μάλιστα φέτος η πλατφόρμα για την πληρωμή των τελών με το μήνα σχεδιάζεται να ανοίξει νωρίτερα, πριν το Πάσχα, δίνοντας τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες οχημάτων να καταβάλουν το ποσό που αντιστοιχεί για τους μήνες που το Ι.Χ. θα κυκλοφορήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.