HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιχείρηση απομάκρυνσης ατόμων από ξενώνα στην ορεινή Αιγιάλεια

Επιχείρηση απεγκλωβισμού περίπου 30 ατόμων, που φιλοξενούνταν σε ξενώνα πάνω από το χωριό Άγιος Παντελεήμονας Αιγίου, στήθηκε το μεσημέρι τ...

Επιχείρηση απεγκλωβισμού περίπου 30 ατόμων, που φιλοξενούνταν σε ξενώνα πάνω από το χωριό Άγιος Παντελεήμονας Αιγίου, στήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που είχε ως αποτέλεσμα τη δυσχερή κυκλοφορία των ΙΧ οχημάτων των γονιών των παιδιών που επρόκειτο να αναχωρήσουν από την Ε.Ο. Αιγίου-Καλαβρύτων μέσω Φτέρης.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν 3 οχήματα με 6 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου με επικεφαλής τον διοικητή κ. Γιώργο Κολοκοτσά, καθώς και οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Καραΐσκο, που αντίστοιχα φρόντισαν για την ασφαλή απομάκρυνση των παιδιών με τις μητέρες τους από τον ξενώνα μέχρι την επαρχιακή οδό και για τον καθαρισμό του δρόμου, ώστε να μπορέσουν τα οχήματα να φύγουν, έχοντας βεβαίως τοποθετηθεί οι απαραίτητες αντιολισθητικές αλυσίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.