HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Επιστρέφει στα Καλάβρυτα το Υποθηκοφυλακείο - Δεκτή η προσφυγή στο ΣτΕ

Μετά από αγώνες για να  κρατηθεί τουλάχιστον για ένα ικανό διάστημα ακόμα, το υποθηκοφυλακείο Καλαβρύτων, ήρθε η δικαίωση. Σύμφωνα με αποκλ...

Μετά από αγώνες για να  κρατηθεί τουλάχιστον για ένα ικανό διάστημα ακόμα, το υποθηκοφυλακείο Καλαβρύτων, ήρθε η δικαίωση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalavrytanews.com, το Συμβούλιο της Επικρατείας με απόφασή του που δημοσιεύτηκε χθες (16.2.2023) έκανε δεκτή την αίτηση ακύρωσης που είχε ασκήσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαβρύτων κατά της από 29.3.2021 απόφασης του Ελληνικού Κτηματολογίου, με την οποία καταργήθηκε το
Υποθηκοφυλακείο Καλαβρύτων κα η αρμοδιότητά του μεταφέρθηκε στο Υποκατάστημα Αιγίου του Κτηματολογικού Γραφείου Δυτικής Ελλάδος.
Ικανοποιημένος από την θετική αυτή εξέλιξη, δήλωσε στο kalavrytanews.com, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαβρύτων, Ανδρέας Οικονόμου (φωτο) σημειώνοντας οτι " Αναμένουμε την καθαρογραφή της απόφασης για τις περαιτέρω ενέργειές μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.