HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Υπο έλεγχο οι πυρκαγιές σε Λυκούρια, Πεύκο, Φλάμπουρα και Κερπινή (ΦΩΤΟ)

Τέσσερις πυρκαγιές ξέσπασαν το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου στο Δήμο Καλαβρύτων θέτοντας σε άμεση κινητοποίηση Πυροσβεστική, Πολιτι...

Τέσσερις πυρκαγιές ξέσπασαν το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου στο Δήμο Καλαβρύτων θέτοντας σε άμεση κινητοποίηση Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία και Αστυνομία. Πυρκαγιές ξέσπασαν με λίγη διαφορά ώρας σε Λυκούρια και Πεύκο της Τ.Κ. Κλειτορίας και Φλάμπουρα και Κερπινή της Τ.Κ. Καλαβρύτων. Η πυρκαγιά στα Φλάμπουρα είχε δύο εστίες σε απόσταση ενός χιλιομέτρου η μία από την άλλη. 
Η Π.Υ.Καλαβρύτων και η Πολιτική Προστασία του Δήμου είχαν από το πρωί τεθεί σε κόκκινο συναγερμό λόγω τον ισχυρών κατα τόπους ανέμους. Η κινητοποίησησ ήταν άμεση και στις τέσσερις περιπτώσεις με αποτέλεσμα οι εστίες να ελκεγχθούν άμεσα πριν επεκταθούν. Συμαντική η συμβολή και των αντρών του Α.Τ.Καλαβρύτων.
Να σημειώσουμε οτι σήμερα στην Αχαΐα λόγω των δυνατών ανέμων είχαμε δύο μεγάλες πυρκαγιές  στις περιοχές Κυπαρίσσι του δήμου Ερυμάνθου και Βελά του δήμου Αιγιαλείας, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.