HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Την Πέμπτη η κηδεία του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου θα γίνει η κηδεία του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, που σκοτώθηκε στο δυστύχημα με το Phantom F4 κοντά ...

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου θα γίνει η κηδεία του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, που σκοτώθηκε στο δυστύχημα με το Phantom F4 κοντά στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας, όπως δήλωσε ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Τουρούτσικας.
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ μετά την τραγική απώλεια από την πτώση του F-4, ο πατέρας του υποσμηναγού, Κώστας Τουρούτσικας, αναφέρθηκε στις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, οι οποίες ακόμα του είναι άγνωστες και -όπως είπε- είναι το «τελευταίο που θέλει να μάθει».
Επικεντρώθηκε στην αγάπη του γιου του για την αεροπορία, ενώ δήλωσε ότι την τελευταία μέρα που τον είδε, μέσα στο Σαββατοκύριακο, είδαν μαζί τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον υποσμηναγό να είναι μεγάλος θαυμαστής του διάσημου τενίστα.
Την στιγμή που έμαθε για την πτώση του μαχητικού, ο Κώστας Τουρούτσικας, σαν από ένστικτο, ήξερε ότι είναι ο γιός του αυτός που ήταν μέσα στο μοιραίο αεροσκάφος, ενώ αποκάλυψε ότι πρότυπο του γιου του ήταν ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης, που σκοτώθηκε στο Αιγαίο στις 23 Μαΐου 2006, έπειτα από λάθος ελιγμό τούρκου πιλότου.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης στις 10:30, με όλες τις τιμές

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.