HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δικαστικό Μέγαρο Καλαβρύτων: Λύση στο ζήτημα θέρμανσης

Λύση στο πρόβλημα της τροφοδοσίας πετρελαίου θέρμανσης στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαβρύτων, δόθηκε μετά τις κινητοποιήσεις της Προέδρου των Πρω...

Λύση στο πρόβλημα της τροφοδοσίας πετρελαίου θέρμανσης στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαβρύτων, δόθηκε μετά τις κινητοποιήσεις της Προέδρου των Πρωτοδικών, της διευθύνουσας του Ειρηνοδικείου, των υπαλλήλων του Πρωτοδικείου Καλαβρύτων και την παρέμβαση της Βουλευτού Αχαΐας της Ν.Δ. Χριστίνας Αλεξοπούλου. Η κα Αλεξοπούλου είχε συνάντηση στα Καλάβρυτα με τον Πρόεδρο των Δικαστικών Υπαλλήλων κ. Γιάννη Δαφαλιά και το ζήτημα διευθετήθηκε. Στην συνάντηση συζητήθηκαν επίσης και όλα τα ζητήματα που αφορούν το Μέγαρο, τα προβλήματα και την ανάγκη των άμεσων εργασιών συντήρησης του κτιρίου.
Να θυμίσουμε οτι το Δικαστικό Μέγαρο Καλαβρύτων είχε μένει από 1ης Φεβρουαρίου χωρίς θέρμανση αφού δεν είχαν ξεμπλοκάρει οι πιστώσεις  με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι προμηθευτές να παραδώσουν νέες παραγγελίες. Για το ζήτημα δόθηκε λύση αφού έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες, ωστόσο όλοι παραμένουν σε εγρήγορση, ωστε οι υποσχέσεις για την μη επανάληψη του προβλήματος θα τηρηθούν. 

Το ζήτημα είχε αναδείξει το kalavrytanews.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.