HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

1-1 το μεγάλο ντέρμπι - Στο 92' η Θύελλα ισοφάρισε τα Καλάβρυτα που έπαιζαν 30' με 10 παίκτες - Ένταση και αποβολές

Ισόπαλο το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στο Αίγιο (γήπεδο Πλαστήρας) ανάμεσα στην Θύελλα Αιγίου και την Α.Ε.Καλαβρύτων με σκορ 1-1, σε ένα μεγάλο ...

Ισόπαλο το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στο Αίγιο (γήπεδο Πλαστήρας) ανάμεσα στην Θύελλα Αιγίου και την Α.Ε.Καλαβρύτων με σκορ 1-1, σε ένα μεγάλο παιχνίδι με εκατοντάδες θεατές (πολλοί και από τα Καλάβρυτα), θέαμα, πάθος, ένταση, προκλήσεις και αποβολές.
Τα Καλάβρυτα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερα του αντιπάλου, πιέζοντας ψηλά, κερδίζοντας πολλές μπάλες, σημειώνοντας ένα τέρμα με τον Καυγά στο 7' και χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες όπως του Ασπρούκου σε τετ-α-τετ στο 35' , του Καλαμαρά στο 41' και του Τσαβαλά Στ στο 44'. Η Θύελλα παίζοντας κυρίως με βαθιές μπαλιές για να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα του Καραΐνδρου απείλησαν κυρίως με στημένα. Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 62' συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Σε εκείνο το σημείο ο Σταύρος Τσαβαλάς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε (αυστηρή η πρώτη κάρτα από τον διαιτητή Ανδριανό), αλλάζοντας τις ισορροπίες και με τα Καλάβρυτα να χάνουν τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου μέχρι εκείνο το σημείο.  
Το τεχνικό δίδυμο των Καλαβρύτων, Παπαχριστόπουλος και Βλάχος έριξαν στο παιχνίδι Αλεξόπουλο, Τσαβαλά Γ. και Παπαγεωργίου στην θέση των Παπαδόπουλου, Καυγά και Καλαμαρά δένοντας περισσότερο την άμυνα αφού είχε αριθμητικό μειονέκτημα. Η Θύελλα πήρε την κατοχή προσπάθησε να πίεση χωρίς όμως της μεγάλη φάση. Με αυτά και μ αυτά, φτιάσαμε στις καθυστερήσεις, όπου σε διεκδίκηση της μπάλας του Αλεξόπουλου με παίκτη τη Θύελλας στο κέντρο, ο παίκτης των Καλαβρύτων δέχθηκε αντικανονικό μαρκάρισμα χωρίς ο διαιτητής να δώσει κάτι. Στην εξέλιξη της φάσης οι παίκτες της Θύελλας βρέθηκαν στην περιοχή και από δεξιά ο Σωτηρόπουλος με δυνατό τελείωμα στην αντίθετη πλευρά του Λέση σημείωσε το τέρμα της ισοφάρισης.
Και εκεί το παιχνίδι έγινε... ροντέο. Ο Καραΐνδρος έτρεξε στον πάγκο των Καλαβρύτων και με προκλητικό, όσο και χυδαίο τρόπο "πανηγύρισε" το γκόλ της Θύελλας με τον έτερο Καραΐνδρο να πηγαίνει στην πλευρά που ήταν πολλοί φίλαθλοι των Καλαβρύτων κάνοντας προκλητικές και αυτός χειρονομίες. Ο πάγκος και οι παίκτες των Καλαβρύτων αντέδρασαν και μόνο με την επέμβαση των ψυχραιμότερων δεν είχαμε παρεκτροπές. Αποτέλεσμα της "σύρραξης" Να αποβληθούν οι δύο παίκτες της Θύελλας και από τα Καλάβρυτα ο Σκιαδάς και ο Γκλαβάς (ήταν στον πάγκο) και να συνεχιστεί το παιχνίδι για τα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων, με τα Καλάβρυτα να προλαβαίνουν να κάνουν ευκαιρία με τον Αλεξόπουλο, σουτ του οποίου κόπηκε από πολύ ευνοϊκή θέση. 
(Όλα όσα έγιναν έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνος από τον κ. Ανδριανό)

Τα Καλάβρυτα συνοψίζοντας άξιζαν την νίκη, δεν κατάφεραν να την πάρουν από ατυχία, έδειξαν όμως οτι είναι μια εξαιρετική ομάδα που θα διεκδικήσει έως το τέλος το Πρωτάθλημα. Όσο για το παιχνίδι, ήταν ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, ικανότατους ποδοσφαιριστές, με υψηλού επιπέδου τακτικό ποδόσφαιρο και από τους δύο πάγκους.  
Πολλοί καλοί οι επόπτες Σπήλιος Οικονόμου και Παναγιώτης Ζουλής, με λάθη η διαιτησία του Κώστα Ανδριανού.

Συνθέσεις
Θύελλα: Γκανατσούλας, Αθανασίου, Μάρδας, Θεοφανόπουλος (Λ.Τ. 49' Γκοτσόπουλος), Ραπάι, Νικολάου (68' Μακρυγιαννάκης) , Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Καραΐνδρος Δ., Καραΐνδρος Γ., Τιμοθέου (72' Γκιώνης)
Καλάβρυτα: Λέσης, Σαλάι, Ντολάνι, Βλάχος, Παπαδόπουλος (62 Αλεξόπουλος), Σκιαδάς, Τσαβαλάς Στ., Μητρόπουλος, Καλαμαράς (65' Τσαβαλάς Γ.), Καυγάς (69' Παπαγεωργίου) Ασπρούκος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.