HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παναγιώτης Τζένος: Στην Πάτρα η εξόδιος ακολουθία, στην Κέρτεζη η ταφή - Η επιθυμία της οικογένειας

Στην Πάτρα θα τελεστεί σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής από ανα...

Στην Πάτρα θα τελεστεί σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής από ανακοπή. Το τελευταίο αντίο θα του πουν οικογένεια συγγενείς και φίλοι την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 στις 12:00 μ.μ στον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών, όπου και τελεστεί η κηδεία του δημοσιογράφου και Γενικού Διευθυντή Μέσων του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου.
Η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων.
Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.
Αρ. λογαριασμού
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR3201103640000036455809008
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΚΕΛΛΑΡΙΑΣ


Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του διακεκριμένου συναδέλφου και Γενικού Διευθυντή του Ομίλου «Παραπολιτικά» Παναγιώτη Τζένου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή, ξαφνικά χθες το βράδυ, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικίας 47 ετών.
Ο Παναγιώτης Τζένος γεννήθηκε το 1976 στην Πάτρα, Νομού Αχαΐας. Αν και απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Τμήματος Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, από πολύ νωρίς φάνηκε να τον κερδίζει ο Τύπος και η Ενημέρωση.
Το 2000 άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος, αρχικά στην εφημερίδα «Η ΧΩΡΑ», ως οικονομικός και πολιτικός συντάκτης και στη συνέχεια στην εφημερίδα «FINANCIAL BOX», στον Ρ/Σ «PROFIT 96,6» ως παρουσιαστής και αρχισυντάκτης της εκπομπής «Το χρώμα του χρήματος», στον Τ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ 10» ως παρουσιαστής και αρχισυντάκτης των εκπομπών «ΜΕΤΡΟ», «Ελεύθερος Ρεπόρτερ», «Αλεπούδες», στην εφημερίδα «TRAFIC» κ.ά.

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
«Τον Παναγιώτη τον γνώρισα πριν από περίπου 12 χρόνια. Ένας πολύ καλός δημοσιογράφος, επαγγελματίας, ένας ξεχωριστός και καλοπροαίρετος αγωνιστής που πάνω απ’ όλα ήταν παλικάρι. Ένας μεγάλος Ολυμπιακός, ένας άντρας με μεγάλα καρύδια, ένας γνήσιος αυθεντικός μάγκας, πάντα αισιόδοξος, που χωρίς δεύτερη σκέψη έμπαινε μπροστά στα δύσκολα ακόμα και σε αυτά που φάνταζαν ακατόρθωτα και που στο τέλος πάντα κερδίζαμε και ήμασταν Νικητές.
Ακόμα και ο Χάρος δεν πάλεψε μαζί του με μια αρρώστια, τον πήρε στιγμιαία μαζί του με μία ανακοπή. Συμβολικά μας λέει πολλά αυτό το τέλος για την δύναμη του Παναγιώτη…
Η Ανδριάνα, ο Γιάννης και όλοι οι δικοί του άνθρωποι πρέπει να είναι περήφανοι για τον Παναγιώτη και να συνεχίσουν τη ζωή τους εμπνευσμένοι από τις αρχές του και την γενναιότητα που τον διέκρινε.
Έφυγες πολύ νωρίς… Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες φίλε μου και να είσαι σίγουρος ότι θα παραμείνω ο άνθρωπος που αγαπήσατε, χωρίς να αλλάξω τίποτα, όπως μου το ζήτησες στο τελευταίο μήνυμα που μου έστειλες πριν λίγες μέρες…»

Η ανακοίνωση της Ν.Δ.
«Ο αιφνίδιος και απρόσμενος θάνατος του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου μάς συγκλόνισε. Το έντονο, μαχητικό και αυθεντικό του δημοσιογραφικό αποτύπωμα θα μείνει ανεξίτηλο. Στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους του στα Παραπολιτικά εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έστειλε το δικό του, συλλυπητήριο μήνυμα. «Η οικογένεια των "Παραπολιτικών" έχασε χθες έναν δικό της άνθρωπο, τον γενικό διευθυντή του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένο. Με καταγωγή από την Αχαΐα, εισήχθη στη Νομική Σχολή, αλλά σύντομα τον κέρδισε ο χώρος του Τύπου. Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ
«Ο αδόκητος χαμός του Παναγιώτη Τζένου προκαλεί βαθιά θλίψη. Ενεργός δημοσιογράφος με σημαντική διαδρομή και δημόσια παρουσία, ένας νέος και δημιουργικός άνθρωπος που είχε πολλά ακόμη να προσφέρει. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος.

Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25
«O αιφνίδιος θάνατος του Παναγιώτη Τζένου, από μόνη της μια πολύ δυσάρεστη είδηση, έφερε για άλλη μια φορά στην επιφάνεια τη σκοτεινή αλήθεια της υψηλής θνησιμότητας στο απάνθρωπα πιεστικό δημοσιογραφικό επάγγελμα. Από εμάς στο ΜέΡΑ25 θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του», ανέφερε.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ
«Για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του Παναγιώτη Τζένου, γενικού διευθυντή Μέσων του Ομίλου των Παραπολιτικών, το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συναδέλφους του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δήλωση Δημάρχου Καλαβρύτων
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του καταγόμενου απ’ την Κέρτεζη Καλαβρύτων δημοσιογράφου και Γενικού Διευθυντή των ΜΜΕ του Ομίλου των «Παραπολιτικών» Παναγιώτη Τζένου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να εκφράσω την βαθιά οδύνη όλων των δημοτών του Δήμου Καλαβρύτων για την αδόκητη απώλεια ενός διακεκριμένου συμπατριώτη μας που για πολλά χρόνια υπηρέτησε με συνέπεια, με πάθος κι αυταπάρνηση το χώρο της ενημέρωσης.
Ο θάνατος του Παναγιώτη Τζένου μάς συγκλόνισε όλους.
Ο εκλιπών υπήρξε ένας ακούραστος εργάτης της δημοσιογραφίας, μια πληθωρική κι ανήσυχη προσωπικότητα, ένας αγωνιστής της ενημέρωσης, του πολιτικού και δημοκρατικού διαλόγου. Η απώλεια του αφήνειένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Στη σύζυγό του, στο γιο του, στους γονείς του, στις αδερφές του με τις οικογένειές τους, σε όλους τους συγγενείς του και στους συναδέλφους του εκφράζω τα πιο βαθιά συλλυπητήρια μου. Ιδιαίτερα στον πατέρα του Γιάννη με τον οποίο επί πολλά χρόνια υπήρξαμε στενοί συνεργάτες και συνοδοιπόροι στον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.