HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΕΙΤΟΡΟΛΕΥΚΑΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ

Έφυγε προχθές 5/1/2023 από τη ζωή, ο πρώην δήμαρχος Κλειτορολευκασίας Γεώργιος Μπουγιούκος. O Γεώργιος Γκλαβάς σημειώνει:  Είχε γεννηθεί ...


Έφυγε προχθές 5/1/2023 από τη ζωή, ο πρώην δήμαρχος Κλειτορολευκασίας Γεώργιος Μπουγιούκος.

O Γεώργιος Γκλαβάς σημειώνει: 
Είχε γεννηθεί το 1943. στη Λυκούρια Καλαβρύτων, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια. Αποφοίτησε από το 6τάξιο Γυνάσιο Κλειτορίας το 1961. Μετανάστευσε το 1966, στη Δ. Γερμανία, όπου σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες, στο Πανεπιστήμιο Muenster της Βόρειας Ρηνανίας Βετσφαλλίας . Μετά το πέρας των σπουδών του το 1972, εργάστηκε στο ίδιο Πανεπιστήμιο, ως επίκουρος καθηγητής στο Ινστιτούτο στο Ερευνητικό Κέντρο 26-Χωροταξία, Οικονοική του χώρου και προστασία του περιβάλλοντος και αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Οικονομικής Σχολής του παραπάνω Πανεπισστημίου Το 1982 επανήλθε στην Ελλάδα και προσλήφθηκε στο Υπουργείο Γεωργίας, όπου εργάστηκε στην περίοδο 1982 - 85, ως επιστημονικός συνεργάτης για θέματα Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Από το 1986 έως το 2003 εργάστηκε ως επιτελικό στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος Α.Ε. και το 1996 εκλέχτηκε Καθηγητής στο ΤΕΙ Καλαμμάτας. Ήταν παντρεμένος και απόκτησε τρία παιδιά. Στην περίοδο 2003 - 2006 εκλέχτηκε και διετέλεσε Δήμαρχος Λευκασίου. Ο Γιώργος Μπουγιούκος ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, αγωνιστής, πεισματάρης αλλά και πατριδολάτρης. Αγαπούσε με πάθος τον τόπο του και είχε όραμα και πρωτοποριακές ιδέες, για την ανάπτυξη της Κλετορολευκασίας. Γι αυτό πλαισιώθηκε από αξιόλογους συνεργάτες οι οποίοι είχαν εκτιμήσει τις ικανότητες, την εργατικότητα και το ήθος του. 
Η Κλειτορολευκασία όμως, λόγω έλλειψης ομοιογένειας, συνοχής και συναντίληψης, δεν ήθελε να αναπτυχθεί και αφού τον πρόδωσε "εκ των έσω", η ίδια παραδόθηκε στα μεγάλα συμφέροντα, χάνοντας τον προσανατολισμό της! Προσωπικά λυπήθηκα ειλικρινά διότι, ως στενός συνεργάτης του, που με τίμησε με τη φίλία του και με δημοτικά αξιώματα, δεν μπόρεσα να τον βοηθήσω, όπως επιθυμούσα, αφού άλλοι "δικοί του" και πιο "επιτήδιοι", από τον γράφοντα προσφέρθηκαν να τον "στηρίξουν", και αντί αυτού τον εγκατέλειψαν, τον εξέθεσαν και τον εξοστράκισαν, με αποτέλεσμα να κλονιστή ανεπανόρθωτα ακόμη και η υγεία του!!!
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε και αλησμόνητε φίλε Γιώργο, ''ένθα οι δίκαιοι αναπαύονται"!!
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.