HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θεόδωρος Νασιώτης: Γιατί υποψήφιος

Πρώτα και κύρια ο αρχηγός. Είναι ο άνθρωπος που τον εμπιστεύομαι απόλυτα ότι μπορεί να αναγεννήσει το Κομα και να αναπτερώσει τις ελπίδες τ...

Πρώτα και κύρια ο αρχηγός. Είναι ο άνθρωπος που τον εμπιστεύομαι απόλυτα ότι μπορεί να αναγεννήσει το Κομα και να αναπτερώσει τις ελπίδες του λαού μας για ένα καλύτερο μέλλον. Την ίδια άποψη είχα και την πρώτη φορα όταν διεκδίκησε την αρχηγία από την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά. Γι αυτό τον στήριξα και τότε και τώρα. Άλλωστε «αρχή άνδρα δείκνυσι».
Εγώ δεν κατάγομαι από πολιτικό τζάκι ούτε εχω μέντορες πολιτικούς.Το όνομά μου δεν τοχτισα με την πολιτική.Το ´χτησα με τη δουλειά μου και την προσφορά στον τόπο μου.Αν η υποψηφιότητά του ονόματος μου προσελκύσει το ενδιαφέρον των συμπολιτών μου να δουν με μία διαφορετική ματιά το πρόγραμμα μας η και να μας ψηφίσουν τελικά θα είναι μεγάλη τιμή για μένα.
Άλλωστε το να ψαρεύεις απλώς ψήφους από την δεξαμενή των έν.δυναμει ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή.
Εγω δεν είμαι από τους ανθρώπους που πρέπει πριν εκθέσουν τον εαυτό τους στην κρίση των πολιτών να συμβούλευομαι το προγνωστικό δελτίο πορείας του Κοματος για να βάλω υποψηφιότητα όπως έκαναν μερικοί όταν το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει τα κάτω του » η οι άλλοι που αφού απομύζησαν ότι προσωπικό όφελος είχαν να πάρουν από το ΠΑΣΟΚ την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια για ΣΥΡΙΖΑ μερια και σήμερα έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας κουνούν επιτιμητικά και επικριτικά το δάχτυλο .
Αυτός είμαι .Αυτα πιστεύω και όταν πιστεύω σε κάτι το στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις χωρίς να υπολογίζω πολιτικό η προσωπικό κόστος .
Γι αυτό και ζητάω την ψήφο σας πρώτα και κυρια σαν Νασιωτης
Αυτά τα λίγα για αρχή. Άλλωστε από δω και πέρα μέχρι τις Βουλευτικές αλλά και τις Δημοτικές εκλογές ( εκεί θα παίξουμε εντός έδρας) θα τα λέμε πιο συχνά.
Θεόδωρος Κ Νασιώτης
Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας ΠΑΣΟΚ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.