HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρόγραμμα του Βουλευτή Αχαΐας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιου, Νίκου Καραθανασόπουλου

Κυριακή 29 Γενάρη 11:00πμ, θα παραβρεθεί στην κοπή πίτας της Λαϊκής Συσπείρωσης Ερυμάνθου στο Φαραί, στο «Αγρός και Σπίτι». 1:30μμ, θα μιλή...

Κυριακή 29 Γενάρη
11:00πμ, θα παραβρεθεί στην κοπή πίτας της Λαϊκής Συσπείρωσης Ερυμάνθου στο Φαραί, στο «Αγρός και Σπίτι».
1:30μμ, θα μιλήσει στη συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Ταμπαχάνων-Αρόης του ΚΚΕ στα Σύνορα. Το Βουλευτή θα συνοδεύει η Τασία Τογιοπούλου, Αντιδήμαρχος Πατρέων.
Δευτέρα 30 Γενάρη
9:00πμ, θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο Μετάλλου «ΟΚΤΩ». Το Βουλευτή θα συνοδεύουν ο Δημήτρης Μαρμούτας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ.
Τετάρτη 1 Φλεβάρη
6:30μμ, θα παραβρεθεί στη σύσκεψη - συζήτηση της Τομεακής Οργάνωσης Αχαΐας με αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες, με ομιλητή το Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ στην Αγορά Αργύρη.
Παρασκευή 3 Φλεβάρη
6:30μμ, θα μιλήσει σε σύσκεψη της Τομεακής Οργάνωσης Πανεπιστημίου με Διοικητικούς Υπαλλήλους και εργαζόμενους του Πανεπιστημίου Πατρών, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου. Στη σύσκεψη θα παρέμβει και η Ιφιγένεια Αθανασούλα, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.