Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νίκος Δένδιας στην Πάτρα: «Η κυβέρνηση δικαιούται μία νέα τετραετία»

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, πραγματοποίησε την Κυριακή (15/1) επίσκεψη στην πόλη της Πάτρας. O υπουργός Εξωτερικών και Bουλευτής ...

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, πραγματοποίησε την Κυριακή (15/1) επίσκεψη στην πόλη της Πάτρας. O υπουργός Εξωτερικών και Bουλευτής της Β3 εκλογικής περιφέρειας του Νοτίου Τομέα Αθηνών, μίλησε στις 11.30 το πρωί στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ».

Ο Νίκος Δένδιας παρέστη στην εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, για την κοπή της βασιλόπιτας.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ανέφερε πολύ χαρακτηριστικά την πορεία του εντός της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας πως: «Είμαι εδώ με δύο ιδιότητες.
»Κατ’ αρχήν, του υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά επίσης, και με μία δεύτερη ιδιότητα, ενός ανθρώπου που από τα παιδικά του χρόνια εντάχθηκε, έζησε, μεγάλωσε, ανδρώθηκε μέσα σε αυτή την παράταξη.
»Αυτή η παράταξη είναι το σπίτι μου και η οικογένειά μου, γι’ αυτό εσείς είσαστε το σπίτι και η οικογένειά μου».
Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας τόνισε πως «πρέπει να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας, για να πείσουμε την ελληνική κοινωνία ότι η κυβέρνηση δικαιούται μία νέα τετραετία».
Αναφερόμενος στην τουρκική επιθετικότητα, ο υπουργός Εξωτερικών τόνισε:
«Η εδαφική ακεραιότητα των κρατών είναι άσπρο – μαύρο.
»Δεν μπορούμε να συνυπογράψουμε τη σχετικοποίηση των αρχών αυτών, όπως επιδιώκει ο εξ’ ανατολών γείτονας.
»Θα ήταν ολέθριο σφάλμα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.