HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανδρέας Κατσανιώτης: Η σχέση εμπιστοσύνης της παράταξής μας με το λαό παραμένει ισχυρή

Στην πολιτική εκδήλωση και κοπή της πατροπαράδοτης πίτας της Ν.Δ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάτρα, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Εξ...

Στην πολιτική εκδήλωση και κοπή της πατροπαράδοτης πίτας της Ν.Δ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάτρα, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε:
"Με τον Υπουργό μας συνδέουν κοινοί παραταξιακοί και εθνικοί αγώνες, τα τελευταία δύο χρόνια μας συνδέουν και κοινές προσπάθειες στο Υπουργείο Εξωτερικών για να δυναμώσουμε τη φωνή και την ισχύ της πατρίδας στον κόσμο.
Το 2023 θα είναι μια καλή χρονιά. Θα επιβεβαιώσει ότι η σχέση εμπιστοσύνης της παράταξής μας με τον λαό παραμένει ισχυρή!"
Ολόκληρη η ομιλία του κ. Κατσανιώτη:
Φίλες και Φίλοι
Να ευχηθώ σε όλους μέσα από την καρδιά μου Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά.
Και να είστε σίγουροι ότι το 2023 θα είναι μια καλή χρονιά που θα επιβεβαιώσει ότι η σχέση εμπιστοσύνης της παράταξής μας με τον λαό παραμένει ισχυρή.
Παραμένει ισχυρή γιατί βασίζεται στις αξίες και τις αρχές μας.
Στην πατριωτική ευθύνη, στην κοινωνική δικαιοσύνη, στην ειλικρίνεια και στην αλληλεγγύη.
Γιατί βασίζεται στο κοινό μας όραμα για μια πατρίδα ισχυρή και θωρακισμένη.
Θωρακισμένη αμυντικά και οικονομικά. Γιατί μόνο η ασφάλεια των συνόρων μας και η ανάπτυξη της οικονομίας μας μπορούν να εγγυηθούν την ευημερία του λαού μας.
Αγαπητές φίλες και φίλοι, συναγωνίστριες και συναγωνιστές έχουμε την χαρά να βρίσκεται σήμερα κοντά μας ο Υπουργός και καλός φίλος Νίκος Δένδιας.
Με τον Νίκο Δένδια μας συνδέουν οι κοινοί αγώνες της παράταξης.
Τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια με συνδέει και η κοινή προσπάθεια στο Υπουργείο Εξωτερικών για να ενισχύσουμε τις συμμαχίες και την διεθνή εικόνα της Ελλάδας.
Και όλοι γνωρίζετε ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας και τον Νίκο Δένδια στο Υπουργείο Εξωτερικών η ελληνική εξωτερική πολιτική αποδείχθηκε ολοκληρωμένη, συνετή, και αποτελεσματική.
Αντιμετώπισε έκτακτες απειλές, όπως η απόπειρα υβριδικής εισβολής στον Εβρο αλλά και η ένταση στο Αιγαίο.
Διασφάλισε τα σύνορά της χώρας μας. Όλοι πλέον γνωρίζετε ότι οι συμφωνίες που πέτυχε ο Νίκος Δένδιας, για τις ΑΟΖ με την Ιταλία και με την Αίγυπτο μεγάλωσαν την επικράτεια της πατρίδας μας.
Με λίγα λόγια, τα τελευταία τριάμισι χρόνια η Εθνική Ισχύς της πατρίδας μας ενισχύθηκε.
Γιατί καλά είναι όλα τα άλλα, αλλά αν μια χώρα δεν έχει Εθνική ισχύ και σημαντική στρατιωτική δύναμη, δεν μπορεί να διαπραγματευθεί αποτελεσματικά στην διεθνή σκηνή.
Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι απομένουν λίγοι μήνες έως τις εκλογές.
Να είστε σίγουροι ότι θα κριθούμε από το σύνολο του έργου μας.
Από την αξιοπιστία μας αλλά και από το σχέδιό μας για την επόμενη τετραετία. Οι πολίτες αυτής της χώρας ήδη γνωρίζουν το έργο μας, ήδη γνωρίζουν ότι το πρόγραμμά μας αποδίδει.
Και είναι αυτό που θα τους κάνει να μας εμπιστευθούν ξανά για να συνεχίσουμε και να κάνουμε την Ελλάδα ακόμη πιο ισχυρή!
Σας ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.