Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εκδήλωση Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη

Στην τελική ευθεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έχει προγρα...

Στην τελική ευθεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου με επίσημη προσκεκλημένη την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, εισέρχονται πλέον τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας.
Οι συσκέψεις είναι συνεχείς το τελευταίο διάστημα, καθώς στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό κομματικό επίπεδο, μα κυρίως στους φίλους και τα μέλη της παράταξης, οι οποίοι ολοένα και περισσότερο συσπειρώνονται «αγκαλιάζοντας» την προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιαλείας.
Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην εκδήλωση είναι μεγάλο, καθώς ήδη έχουν διατεθεί δεκάδες προσκλήσεις (τιμή 5 ευρώ), τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα μέλη τού Δ.Σ. τής ΔΗΜ.Τ.Ο.
Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «TELIS», έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7μ.μ. και θα περιλαμβάνει ομιλία από την κ. Ζαχαράκη που θα αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.