HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας οι δράστες κλοπών στην Πλατανιώτισσα και το Ιερό Προσκύνημα

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του ΑΤ Καλαβρυτων σε συνεργασία με το Τ.Α Αιγιαλείας 4 κλοπές που έλαβαν χώρα νυχτεριν...

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του ΑΤ Καλαβρυτων σε συνεργασία με το Τ.Α Αιγιαλείας 4 κλοπές που έλαβαν χώρα νυχτερινές ώρες της 22-09-2022 και 23-11-2022 στο Δ.Δ Πλατανιώτισσας. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του kalavrytanews.com, 2 άγνωστοι δράστες μετέβησαν στο προαναφερθέν χωριό των Καλαβρύτων και αφού εισήλθαν στο εκεί ευρισκόμενο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Πλατανιώτισσας αφαίρεσαν  χρηματικό ποσό από τα παγκάρια. Ακολούθως τον Νοέμβριο επανάκαμψαν όπου από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος- ταβέρνα αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 200 ευρω, χρηματικό ποσό 70 ευρώ και τρόφιμα αξίας 1500 ευρώ. Η δράση τους συνεχίστηκε καθώς από υπαίθριους πάγκους τοπικών παραγωγών αφαίρεσαν βάζα περιέχοντα μέλι και γλυκά κουταλιού συνολικής αξίας περίπου 1000 ευρώ. Οι ανωτέρω δράστες (ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός) οι οποίοι είχαν τελέσει ομοειδείς πράξεις και στην περιοχή της Αιγιαλείας συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία  τους. 
Οι υποθέσεις αρμοδιότητας του Α.Τ Καλαβρυτων συσχετίστηκαν με αυτές της Αιγιαλείας και σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία από το Τ.Α Αιγιαλείας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου και η υπόθεση παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.